Groepsweekend

Het is ondertussen 1449(!) dagen geleden dat we met onze scouts nog eens op een gewoon groepsweekend (21-23 februari 2020) zijn geweest. 1449 dagen, dat is 34.776 uur of 2.086.560 minuten of 125.193.600 sec, lang hè? Tel maar eens 125.193.600 mississippi’s!

Sinds het laatste groepsweekend is er van alles gebeurd. De Rode Duivels hebben sindsdien een EK en WK gespeeld, Joe Biden is president geworden van de VS, corona heeft de wereld voor enkele jaren in een houdgreep gehouden, de Black Lives Matter-beweging, Rusland is Oekraïne binnengevallen en het conflict in Gaza is losgebarsten. Verder is Twitter X geworden, werd Remco wereldkampioen, was er de ‘pipigate’ van Vincent Van Quickenborne, is Conner Rousseau derde geworden als Konijn in The Masked Singer, heeft Taylor Swift zeven – no joke – albums uitgebracht en moest Rousseau – weer hij – aftreden na een avondje The Masked Drinker. Ook hebben we afscheid genomen van enkele iconen: de Queen, Maradona, Pelé, Johny ‘Xavier Waterslaeghers’ Voners, Ruth Bader Ginsburg, Michail Gorbatsjov, Silvio Berlusconi, Arno, Tina Turner, Nicoleke, Martine Tanghe en Matthew Perry. 

Maar nu is het eindelijk zo ver: we gaan op groepsweekend! Heel den Aleydis samen op trot, van de snottebellen van de kapoenen tot de drip van de givers, wie zegt daar nu nee tegen?! Meer info volgt spoedig. 

⚠️ Schrijf je hier in voor het groepsweekend ⚠️