Welpen en kabouters

Vuurbeker vergadering vrijdag 18-01-2019 18:30 tot 20:30

Het moment is aangekomen, alle planeten staan op 1 lijn en zo is de magische poort geopend zodat Merlijn het varken de Vuurbeker kan organiseren bij de welka’s! “Maar wat is een muurbeker?” “Vuurbeker Samson…” Awel dat is een trofee voor de beste tovenaars onder ons en jullie worden eerst getest op allerlei vlakken. En dat gaat in patrouilles gebeuren dus trek de kleur van jullie patrouille aan! Anders gaat onze Merlijn jullie door elkaar halen en zo.

ZWEMMEUH zondag 27-01-2019 9:15 tot 16:00

Allow, spieter spetter spater, heel de welpentak in het water. Legt uw zwemkleren, een koekske en drankske en €3 maar al klaar, en begint maar al af te tellen naar deze verfrissende vergadering! Wij zullen nog wel een mailtje naar jullie ouders sturen over deze tocht om zeker te zijn of jullie komen of niet.

Sprotvergadering zondag 03-02-2019 9:15 tot 12:00

We gaan vandaag nog is goe alles losgooien se. En dat onder het oog van zeer professionele coaches die jullie de knepen van het vak leren. Voetballessen van Ronaldo, danslessen van Shakira, Chinese voetbal van El Jefe en yoga van El Gato. Al jullie coaches komen al zeker, dus zie maar da ge er ook bij bent en dan kunt ge ineens een handtekening fixen se! Sportkleren aandoen! En ja ik weet het, “sprotvergadering”. Dat is geen typfout, protten is dus toegelaten bij deze vergadering! Beetje stoom aflaten he.

Singles vergadering zondag 10-02-2019 9:15 tot 12:00

Oooh zalig, allemaal koppeltjes en liefde en .. ohoh, cupidNO Lara is in ons land! Door een vreselijke vloek zullen alle koppeltjes betoverd worden en alle liefde zal vergaan! Pak jullie levenspartner nog allemaal een laatste keer goed vast en geeft nog een kuske op de wang en kom allemaal naar de scouts om de vloek van cupidNO Lara te verbreken.

Koekjesvergadering zondag 17-02-2019 9:15 tot 12:00

WOAR ZEN MIJN KOEKEEUH?! Awel, we gaan ze nu is zelf maken se. Vandaag is het bij koekenman Aleydis te doen en wij gaan de lekkerste koeken maken van heel het universum en nog meer en verder. Als ge een schort hebt liggen thuis, trekt hem aan zou ik zeggen, en een koksmutske mag ook. Das altijd grappig voor de foto’s. Kokkerelle met de snottebelle!!

De grote zoektocht zondag 24-02-2019 9:15 tot 16:00

In het jaar 2793 heeft de boswachter van het Rivierenhof per ongeluk een schat gevonden. De ruimtemaffia kwam hier jammer genoeg snel achter en had direct de jacht geopend op Fillibert de boswachter. De boswachter had toen het geniaal plan om zijn schat in een teletijdmachine te steken en terug in de tijd te sturen naar 24 februari 2019. Hebben wij nu is ongelooflijke chance dat da toch zeker vandaag is! Merci Fillibert en we gaan uw schat zoeken! En neemt wa boterhammen en een drankje mee!