Welpen en kabouters

Sint-vergadering Sunday 03-12-2023 9:15 tot 13:00

Dag lieve Welka’s

Vandaag krijgen we hoog bezoek… Niet zomaar iemand, het is namelijk de befaamde man die ieder jaar de zee overvaart om eens de kinderen te komen inspecteren. Nee, het is geen rare enge man maar het is de Sint, de vriend van ieder kind! Ook dit jaar zijn de scoutslokalen van Aleydis deel van zijn routeplan en hij is héél benieuwd of jullie braaf zijn geweest. Wij hopen dat jullie niet te veel kattenkwaad hebben uitgespookt, want anders zal de snoepjesopbrengst voor dit jaar wat schaars zijn… Wees dus maar extra lief tegen jullie leiding en dan kom je hopelijk nog in zijn goede boekje te staan! 🙂

Groetje van de leiding <3

welpen en kabouters
Welka Olympische HUNGER GAMES Sunday 10-12-2023 9:15 tot 12:00

Beste welpen en kabouters

Kennen jullie The Hunger Games? Die super coole filmreeks over tieners die in een meedogenloze strijd moeten vechten en zien te overleven? MEGA COOL!

Awel beste welpen, dat gaan wij deze zondag ook doen! We treden in de voetsporen van de helden van de Hunger Games , maar dan met een twist! Aangezien we ons in het midden van de Olympische Spelen bevinden gaan we onze Hunger-Games-vergadering omvormen tot het Olympische thema. Zijn jullie benieuwd hoe dat eruit gaat zien? Kom dan zeker af!

Bereid jullie goed voor want het zal een spannende dag worden! Wij zijn alvast benieuwd wie het slimst en het sterkst zal spelen in deze strategische strijd!

Tot zondag!

Groetjes

De welpenleiding

welpen en kabouters
Welka winterspelen-ESTAFETTE Sunday 17-12-2023 9:15 tot 12:00

Heey sportieve welpen en kabouters!

De olympische-scouts spelen zijn al vollenbak aan de gang!
Maar de winter is ook in aantocht, het wordt steeds kouder en kouder, de dagen worden steeds korter…
Geen getreur, want weten jullie wat het beste is om te doen tijdens deze koude winterdagen? BEWEGEN!! Stilzitten daar doen wij niet aan!

Daarom is het tijd vooooor: de olympische winterspelen!!
Maak jullie maar klaar voor een zondag vol energie en teamwork!
Want er komt een mega leuke vergadering aan namelijk: WINTERSPELEN-ESTAFFETTE!!

Wij hebben er al kei veel zin in!
Let the wintergames begin!!

welpen en kabouters
OLYMPISCH VUUR Friday 22-12-2023 18:30 tot 20:30

Beste atleten, lieve welpjes

Na jullie weken lang in te zetten voor alle verschillende pistes (van al jullie 583 spieren te gebruiken bij het zwemmen tot jullie breinen te breken tijdens onze quiz) is het eindelijk zo ver: de grote prijsuitreiking!
Wie o wie behaalt het goud, wie gaat naar huis met zilver, wie schittert in brons en wie behaalt een helemaal oké troostprijs?

Jullie komen het deze vergadering te weten bij een echt olympisch vuur! Tot dan strijders!!!

Xxx jullie allerliefste welpenleiding

welpen en kabouters