Welpen en kabouters

Sportvergadering Sunday 09-10-2022 9:15 tot 12:00

Liefste sportievelingen

Het is tijd om je innerlijke Nafi Thiam, Eden Hazard of Nina Derwael boven te halen want we gaan vandaag sporten!!! Iedere sporter weet natuurlijk dat een goede  voorbereiding het halve werk is, daarom delen wij graag enkele tips met jullie:

– ga zaterdagavond op tijd naar bed zodat je zondagochtend helemaal uitgeslapen aan den Bunker staat
– eet een extra boke met choco tijdens het ontbijt om voldoende energie te hebben
– doe thuis al een paar oefeningen om op te warmen
vergeet ook zeker niet je mooiste sportoutfit aan te trekken!!!

Ridders- en prinsessentoernooi Sunday 16-10-2022 9:15 tot 12:00

Hoogwelgeboren ridders en prinsesjes

In de middeleeuwen organiseerden ze menigmaal een ridderstoernooi waarop spelen zoals het steekspel en schijngevechten werden gehouden.

Ook wij organiseren vandaag een groot ridders- en prinsessentoernooi. Dus kom maar in jullie allermooiste middeleeuwse outfit naar de scouts.

Wij voorzien jullie van alle nodige atributen om de perfecte strijd aan te kunnen gaan dus je mag al je wapens thuis laten liggen.

Kusjes van de leiding xx

welpen en kabouters
Het grotegroepsweekend: stripfigurenfestival Friday 21-10-2022 19:00 tot Sunday 23-10-2022 16:00

Handen in de lucht voor Scouts Aleydis dames en heren! (net 77 jaar geworden, weet je nog) De overgang was een mooie start, jazeker, maar we moeten verder…

De tweede festiviteit van dit uitzonderlijke jaar: een erg groot groepsweekend!

Grote groep? Wie gaat er misschien allemaal mee dan?
*Jij
*Je mama en papa
*Je vriendjes en vriendinnetjes
*De mama’s en papa’s van je vriendjes en vriendinnetjes
*Je strenge leiders, maar ook de leidsters die graag een balletje trappen
*En nog een heleboel lieve mensen met een scouts💚tje

Oh jemig wat leuk! Haha ja, meer info in de weekendbrief en inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/sybUezrxa5BwcvR79
Inschrijven nog tot vrijdag 7 oktober.

giversjonggiverskapoenenpionierswelpen en kabouters
Geen vergadering Sunday 30-10-2022 9:15 tot 12:00

Oh spijtig genoeg is het deze zondag geen vergadering. Na een fantastisch groepsweekend hebben wij en waarschijnlijk jullie ook even nood wat rust. We gaan elkaar even moeten missen, maar zien elkaar snel weer op de scouts.

xxx
Jullie lieve welpenleiding