Welpen en kabouters

BOSVERGADERING zondag 16-05-2021 9:30 tot 12:00

Het is tijd om terug naar de basis te gaan van het scouts-zijn, ravotten met je vrienden in het bos. De leiding heeft vaak nostalgie naar de goeie ouwe tijd, dus daarom hebben we besloten om die tijd met jullie te delen en met jullie de leukste spelletjes te spelen die wij vroeger speelden. Maak je maar klaar om goed rond te rennen in het bos.

Inschrijven voor deze vergadering kan via deze link: https://forms.gle/s4exme4yi4xkJDwj6

welpen en kabouters
LEIDING TEGEN LEDEN zondag 23-05-2021 9:30 tot 12:00

Iedereen maak je klaar, want het is tijd voor de strijd. Al jaren gaan er valse geruchten rond dat de leden beter zijn dan de leiding (ABSURD!). Daarom hebben we besloten om te zien wie er bij een echte strijd zou winnen. Dus heeft de leiding (de toekomstige winnaars) verschillende spelen uitgekozen om het zo eerlijk mogelijk te maken. Eindelijk zullen we zien wie (de leiding natuurlijk) het beste is. Veel geluk!

Inschrijven voor deze vergadering kan via deze link: https://forms.gle/sdTQSiEHbk1BB2F66

welpen en kabouters
TOCHT zondag 30-05-2021 9:30 tot 14:00

Zet je beste wandelschoenen maar al zeker klaar want het is tijd voor een geweldige wandeling. We zullen naar geweldige oorden gaan waaraan je zelfs met de beste verbeelding niet aan zou kunnen denken. Hopelijk zijn jullie er even klaar voor als wij. Zorg er zeker voor dat je je middagmaal, je drinkbus en een lekker tienuurtje meeneemt.

Inschrijven voor deze vergadering kan via deze link: https://forms.gle/Lhc42AcBPCYDeBVj6

welpen en kabouters