Kapoenen

Tocht Sunday 30-01-2022 9:30 tot 16:00

Aha! De laatste vergadering van de maand januari! Bij de ervaren scoutsen onder jullie zal dit misschien wel al een belletje doen rinkelen, we gaan deze vergadering namelijk samen op tocht! Niet zo’n saaie tocht waarbij je de hele tijd enkel moet wandelen, maar een super leuke tocht met verschillende spelletjes en misschien ook wel enkele kei toffe speeltuinen tussendoor…
Voor deze tocht heb je wel enkele dingetjes nodig; je neemt best je rugzakje mee met daarin je drinkebus, brooddoos en iets lekkers om tussendoor te eten. Zie ook zeker dat jullie warm genoeg aangekleed zijn en goeie stevige schoenen aandoen om goed mee te kunnen wandelen.

Kusjes van jullie leiding

Quiz Sunday 06-02-2022 9:30 tot 12:00
Denken in mogelijkheden - De eerste verdieping Opleidingen

Wisten jullie dat een giraffe langer zonder water kan dan een kameel? Of dat ook dieren humor hebben? Of wisten jullie dat een slak 3 jaar kan slapen? Jaja jullie raden het helemaal goed, vandaag is het tijd voor de leukste quiz van het jaar! Zet jullie beste beentje voor, tot dan!

Kusjes de kapoenenleiding

Liefdevolle vergadering Sunday 13-02-2022 9:30 tot 12:00

Morgen 14 februari is zoals jullie wel weten de dag van de liefde en daarom gaan we allemaal liefdesspelletjes spelen. Welke spelletjes zijn dit? Dat kom je allemaal te weten tijdens deze fantastische vergadering. Dus kom zeker naar de vergadering en misschien schiet cupido wat liefdespijlen in de lucht ❤️

Cupido is op ramkoers voor Valentijnsdag - MijnCadeau.nl

Xxxxxx de kapoenenleiding

Giver-kapoenenvergadering Sunday 20-02-2022 9:30 tot 12:00

Lieve lieve kapoentjes

Ken je dat gevoel wanneer je aankomt op de scouts en overweldigd wordt door al die andere grote kindjes die je allemaal eigenlijk helemaal niet zo goed kent? Soms wel een beetje intimiderend toch… Awel, dringend tijd om daar eens verandering in te brengen! Dat zijn dus eigenlijk allemaal stuk voor stuk super toffe jongens en meisjes (we hebben zelfs gehoord dat er ook enkele kei goeie voetballers tussen zitten), dus het leek ons wel eens een leuk idee om die allemaal wat beter te leren kennen. Vandaag gaan we dus een giver-kapoenenvergadering doen! De givers hebben er al super veel zin in! We zullen die givers eens laten zien wat voor super leuke groep wij zijn!

Smakkerds
Jullie kapoenenleiding

Groepsweekend Friday 25-02-2022 19:00 tot Sunday 27-02-2022 16:00

wablief?! Een weekend? Met blijven slapen? En samen eten? Met heeeeeel de scouts samen?
Jawel hoor! Jullie lezen het goed! We gaan op GROEPSWEEKEND, het leukste weekend van het jaar!
Leg jullie slaapzakjes en ravot kleren al maar klaar, en dan krijgen jullie hier binnenkort meer info over via mail!
Wij hebben er alvast enorm veel zin in om op weekend te gaan samen met onze iets grotere vrienden!
Tot op het weekend!
Xxxxx de kapoenenleiding