Kapoenen

Wandeltocht zondag 31-03-2019 9:15 tot 16:00

Vandaag worden onze beenspieren nog eens op de proef gesteld. Hoe dan? Uiteraard met een supertoffe wandeltocht langs enkele van de mooiste plekken in Antwerpen. Naast sterke beenspieren heb je ook een rugzak met drankje, broodtrommel en koek/fruit nodig.

Sprookjesweekend vrijdag 05-04-2019 19:30 tot zondag 07-04-2019 16:00

Ons vorige avontuur in het rusthuis te Gierle was een overdonderend succes. Daarom besloot jullie leiding om nog een weekend in elkaar te steken. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat dit wel eens het beste scoutsweekend aller tijden zou kunnen worden, maar dit gaat uiteraard niet lukken zonder jullie. Meer info volgt nog in de weekendbrief…

Geen vergadering zondag 14-04-2019 9:15 tot 12:00

Hoi beste kapoenders, vandaag geen vergadering want wij hebben er geen zin in.
Nee mopje, na het fantastische maar ook heel vermoeiende scoutsweekend was jullie leiding toe aan vakantie. Daarom jammer genoeg geen vergadering.

Geen vergadering zondag 21-04-2019 9:15 tot 12:00

Ook vandaag geen scoutsvergadering omdat het nog vakantie is. Wij tellen de dagen al af tot we jullie ein-de-lijk terug kunnen zien. Tot volgende week!

Verrassingstocht zondag 28-04-2019 9:15 tot 16:00

Wat we vandaag gaan doen blijft nog eventjes geheim, het enige wat je al moet weten is dat er vandaag frisse kapoenen op het appel worden verwacht. Naast goed uitgeslapen zijn, moet je vizier ook op scherp staan en een glimlach kan er ook wel vanaf. Zoals je ziet is deze vergadering weer tot 16 uur dus een lunchpakket met drinkbus en koekske raden we ook aan.
Last but not least: deze verrassingstocht is niet gratis en aangezien het geld niet op onze rug groeit (jammer) vragen wij u vriendelijk om 2 euro mee te nemen!!!
Niet vergeten eh snoeperds!

Dikke smakkerds
De kapoenenleiding