Kapoenen

Gele vergadering vrijdag 18-01-2019 18:30 tot 20:30

Tomaten zijn rood, mandarijntjes oranje, ons Paulien is bijna jarig en dat vieren we in het … GEEL.

Geel is de kleur van de zon, van bananen en voor één keertje ook van deze scoutsvergadering. Deze avond is alles in thema geel. Trek een gele outfit aan en dan wordt het weer een spetterende vergadering!

Slaapkamertocht zondag 27-01-2019 9:15 tot 16:00

Zijn jullie benieuwd welke knuffels er in Joren zijn bed liggen, wat Dries zijn bedovertrek is en welke posters er aan de muur hangen bij Kaat thuis? Kom dan zeker naar deze geweldige slaapkamertocht. Vergeet je rugzak met broodtrommel, drinkbus en koekje niet want deze vergadering duurt tot vier uur.

Superduperdepuppertof bosspel zondag 03-02-2019 9:15 tot 12:00

De eekhoorntjes en mussen in het Rivierenhof hebben lang genoeg kunnen
slapen. De winterslaap is voorbij want wij gaan het park weer onveilig maken zoals alleen de kapoenen van den Aleydis dat kunnen.
Hoe dan? Met een superduperdepuppertof bosspel! Wij hebben er al zin in, jullie hopelijk ook!!

Knutselvergadering zondag 10-02-2019 9:15 tot 12:00

Aangezien de vorige knutselvergadering een overweldigend succes was, herhalen we die vandaag graag opnieuw. Deze keer staat er geen kerstversiering op het menu maar snoepzakjes. “Snoepzakjes?”, hoor ik jullie denken, wel binnen 2 weken is het weer onze snoepverkoop dus bij deze.
Tot zondag!

Reuzen vs Dwergen zondag 17-02-2019 9:15 tot 12:00

We gaan die grote givers eens laten zien hoe stoer de kapoenen zijn. Kom massaal af en het wordt weer een geweldige voormiddag.

Stoere kapoen
Giver

Snoepjesactie kapoenen zondag 24-02-2019 9:15 tot 16:00

Weet je nog dat we 2 weken geleden onze snoepzakjes mooi versierd hebben? Wel, vandaag gaan we de straat op om snoepjes te verkopen in Deurne. Neem een rugzak met drankje, lunchpakket en koek mee want de vergadering duurt tot vier uur. Ook een warme jas en jullie meest schattige glimlach pak je best mee en dan wordt het weer een TOP-verkoop!