Kapoenen

Wotte-tocht zondag 26-05-2019 9:15 tot 16:00
Yung Wout

Na de drisiboy-dag trekken we vandaag op Wotte-tocht, vernoemd naar niemand minder dan the awesome Wout ‘Wotte’ Haelen !OMG!
Wout is verzot op 5 dingen: huppelen, goed lachen, zingen, ravotten en dj’en op Tomorrowland. Enkel dat laatste staat vandaag niet op het menu! Over menu gesproken, een rugzakje met een broodtrommel, drankje en fruit/koek gaat van pas komen op de nu al befaamde Wotte-tocht!!!

Jvav-zondag (wieltjesvergadering) zondag 02-06-2019 9:15 tot 12:00

Joren van Acker Voerspoels a.k.a jvav blijft een fenomeen. Waar komt hij vandaan, wat gaat hij doen en wat drijft hem? Vragen die we nog niet kunnen beantwoorden, maar één ding is zeker: hij doet dit al steppend. Steppen kan hij als de beste en vandaag doen we gewoon lekker mee. Pak ook je step, fiets, skateboard, go-kart of ander voertuig (met wieltjes) mee en het wordt weer een spetterende voormiddag!

Ouderavond dinsdag 04-06-2019 19:30 tot 20:00

Beste ouders

Het kamp begint er stilletjes aan te komen en daarom nodigen wij jullie graag uit om jullie vanavond wat in te lichten over het kamp. Vragen, onzekerheden, extra info… wij hebben alle antwoorden. Wij zien jullie dus graag vanavond in den Bunker. De kapoenenleiding zal om 19u30 beginnen met de hoorzitting. Welka’s om 20u00 en de pioniers om 20u30. Tot dan!

De Kapoenenleiding

Lekker met de Meiden zondag 09-06-2019 9:15 tot 12:00

Polle en Kaatje Piraatje eten graag koekjes en koken graag. 1+1=2 dus we gaan vandaag overheerlijke koekjes bakken! Klinkt goed? Dachten wij ook.
Het deeg is jammer genoeg niet gratis dus daarom vragen wij om 1 eurootje mee te pakken. Verder kunnen ook een goed humeur en kookskills van pas komen! Je mag een schort, koksmuts en deegrol meenemen.

Matshuayi-dag vrijdag 14-06-2019 18:30 tot 20:30

MATShuayi Goris is het brein van deze groep. Geen rekensommetje krijgt Mats klein, het ‘Bernini Mysterie’ noemt hij ‘Bernini’ en de Fibonacci-code “is toch logisch”. U merkt het al, aan verstand geen gebrek bij deze drommel. Naast een ongelofelijk geheugen heeft Mats ook een groot voorbeeld: Erik van Looy. Vergis u niet, Mats wil geen quizke presenteren maar wel een echte film maken. U denkt nu waarschijnlijk: “Tof verhaaltje maar wat heb ik daarmee te maken?” Heel simpel: deze film mist nog een 30-tal acteurs/actrices. Kom af, verkleed u nog eens tof en het wordt weer een waanzinnig coole vergadering!

Groepsvergadering zondag 23-06-2019 9:15 tot 16:00

Binnen elf dagen vertrekken we op kamp en om dat te vieren, organiseren we vandaag nog een laatste zotte tocht met heel de scoutsgroep samen. Wat we gaan doen blijft voorlopig nog een verrassing, meer info volgt nog!

Dikke xoxo’s
Jullie kapoenenleiding