Kapoenen

Scouting da’s durven zondag 22-09-2019 9:15 tot 12:00

Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé
Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes
Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé
Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes”

Dag dappere dingo’s, net zoals de dames van K3 vraagt de gloednieuwe kapoenenleiding zich ook af wie van jullie (b)engeltjes zijn. Deze ochtend leren we elkaar beter kennen en krijgen jullie, aan de hand van een eeuwenoud scoutsspel, een spoedcursus tot volleerde scout!

Schattentocht zondag 29-09-2019 9:15 tot 16:00

“Wij zoeken een schat,
wij zoeken een schat,
wij zijn om die te vinden al dagenlang op pad
Wij zoeken een schat,
wij zoeken een schat,
wij zijn om die te vinden al dagenlang op pad!!!”

Konnichiwa kakelende kippen, net zoals onze kaboutervrienden gaan ook wij op pad en uiteraard zoeken wij ook een schat. Geen alledaagse kabouterschat maar wel de dierbare piratenschat van Kapitein Iglo … Geen zorgen, het wordt dolfijn ;). Deze zoektocht duurt tot 16u dus een rugzakje met broodtrommel, drankje en fruit/koek kunnen vandaag zeker van pas komen. Trek ook nog stevige wandelschoenen aan, dan wordt deze opdracht een makkie!

Wieltjesvergadering zondag 06-10-2019 9:15 tot 12:00

Met de trein naar oostende
Tjoeke tjoeke tuut
Want daar woont mijn hartedief
Tjoeke tjoeke tuut tuut
Die me wekenlang verwende
Tjoeke tjoeke tuut
Daarom werd ze ook mijn lief…”

Bonjour brullende boshondjes, neem vandaag iets mee op wieltjes, zo vermijd je pijnlijke hieltjes! Step, go-kart, fiets, auto of trein maakt ons niet uit als je maar uitgerust bent met een hilarische helm … Vergeet uiteraard ook je stralende lach niet, dan wordt het weer een spetterende zondagvoormiddag!

Superheldenvergadering zondag 13-10-2019 9:15 tot 12:00

“Is het een vliegtuig?
Is het een vogel?
Nee dat is het niet
Het is Mega Mindy
die je aan de hemel ziet!”

Hallo heldhaftige Haribo’s, ons Mega Mindy wordt er uiteraard ook niet jonger op en heeft aan ons gevraagd om een hulpje (hare Robin dus eigenlijk hé) te zoeken. Overtuig ons vandaag van jouw superkrachten, dan ben je vanaf morgen de ‘Held van Deurne’!!!

Quiz OC zaterdag 19-10-2019 20:00 tot 23:00

Vandaag is het de quiz van het Oudercomité. Dat is een uitdagende maar haalbare quiz en JIJ kan je inschrijven! De link om je in te schrijven wordt nog meegegeven. Ook zullen er lekkere biertjes en snacks te verkrijgen zijn en is er uiteraard een prijs te winnen. Komen is de boodschap!

alle takkengiversjonggiverskapoenenpionierswelpen en kabouters
Mama/papa-vergadering zondag 20-10-2019 9:15 tot 12:00

We sturen de mama’s en papa’s
allemaal weer naar school toe
We sturen de mama’s en papa’s
kinderen blijven thuis!”

Gegroet gillende geitjes, aangezien we niet op school maar op de scouts zitten, mogen papa en mama vandaag samen met ons mee spelen, lachen en ravotten op den Aleydis! Haal je mama en/of papa dus vroeg uit hun bed zodat ze hun speelse zelf weer naar boven kunnen halen. (!kleren die vuil mogen worden, zijn een aanrader!)

Cowboykamp vrijdag 25-10-2019 19:30 tot zondag 27-10-2019 15:00

Kom pak je lasso maar
Zo vangen cowboys indianen
We rijden over prairies
Steeds op zoek naar avontuur
Heb jij me gevangen
Dan geef ik me over
Sterf ik aan de totempaal
Kom pak je lasso maar
En vang me helemaal…”

Howdy harige huismuis, dit weekend gaan we met de hele bende op reis naar een Amerikaans stadje in het zuiden van Texas. Pak je lasso en cowboyhoed klaar want we gaan het Wilde Westen onveilig maken!!!
(Meer info volgt in de weekendbrief)