Kapoenen

Koop- en verkoopspel Sunday 09-10-2022 9:30 tot 12:00

Dag kapoenen!

Breng jullie beste zakenman of zakenvrouw naar boven want vandaag spelen we het koop- en verkoopspel! Dit was een favoriet van de kapoenen vorig jaar, en wij zijn erg benieuwd of jullie nóg beter kunnen onderhandelen!
Dusss begin alvast maar goede verkoopstactieken te bedenken!

Dikke kus
De kapoenenleiding xxx

Scoutsspelletjes Sunday 16-10-2022 9:30 tot 12:00

Liefste kapoentjes,

Zoals jullie misschien al wel weten is het volgende week ons super leuk groepsweekend. Dit is een weekend vol plezier en met veel echte scoutsspelletjes. Om ons helemaal voor te bereiden (zodat we zeker gaan winnen), gaan we deze zondag de echte klassieke spelletjes al eens spelen.

Dus tot zondag!
Xoxo De kapoenenleiding

kapoenen
Het grotegroepsweekend: stripfigurenfestival Friday 21-10-2022 19:00 tot Sunday 23-10-2022 16:00

Handen in de lucht voor Scouts Aleydis dames en heren! (net 77 jaar geworden, weet je nog) De overgang was een mooie start, jazeker, maar we moeten verder…

De tweede festiviteit van dit uitzonderlijke jaar: een erg groot groepsweekend!

Grote groep? Wie gaat er misschien allemaal mee dan?
*Jij
*Je mama en papa
*Je vriendjes en vriendinnetjes
*De mama’s en papa’s van je vriendjes en vriendinnetjes
*Je strenge leiders, maar ook de leidsters die graag een balletje trappen
*En nog een heleboel lieve mensen met een scouts💚tje

Oh jemig wat leuk! Haha ja, meer info in de weekendbrief en inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/sybUezrxa5BwcvR79
Inschrijven nog tot vrijdag 7 oktober.

giversjonggiverskapoenenpionierswelpen en kabouters
Geen vergadering :( Sunday 30-10-2022 9:30 tot 12:00

Wablief? Lees ik dit goed? Geen vergadering?! 🙁
Dat klopt, jullie verdienen nu welverdiende rust want het is VAKANTIE!!!

De eerste 2 maanden van het nieuwe schooljaar en het nieuwe scoutsjaar zijn voorbij gevlogen! De leiding heeft zich al rot geamuseerd met jullie als onze kapoenen en wij kunnen niet wachten tot deze vakantie gedaan is want er wachten nog veeeeel leuke vergaderingen op ons!

Tot in november!!!
Dikke smakkerds van jullie kapoenenleiding xxxx