Alle takken

zondag 07-03-2021
RECORDENJACHT zondag 07-03-2021 10:15 tot 12:45

We zijn ondertussen een maand ver in het fysieke vergaderen en het gaat ons goed af! Dat willen we vandaag nog eens bewijzen met een fantastische scoutsvergadering: Recordenjacht. Wie eet er het snelste een pizza op? Wie kan er de meeste wasknijpers aan zijn/haar gezicht hangen? Wie vouwt er het snelst een papieren bootje? Allemaal vragen waar we voorlopig geen antwoord op hebben maar na vandaag hopelijk wel! Gelieve het aanwezigheidsformulier ten laatste donderdag 4 maart om 23u59 in te vullen.
Thema dresscode: Doe-es-gek.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0RK6iuug5h8EduXwXHnX7smyvwAGPJXXkjm47_eu3pf-_dQ/viewform

<Cultuurkatern – Omar Sy>

Beste lezers,

Om jullie innerlijke cultuurliefhebber aan te wakkeren biedt de redactie jullie een cultureel blokje aan. Zo proberen we jullie wegwijs te maken in een aspect uit het culturele spectrum. Vandaag aan de beurt: De wondere kunst van het bewegende beeld.

Deze keer belichten we geen film maar een acteur: Omar Sy (43). Deze Frans-Senegalese acteur is de nieuwe chouchou van filmkijkend Frankrijk en ondertussen ook België. Alles wat hij de laatste jaren aanraakt lijkt in goud te veranderen. Denk maar aan fantastische films zoals Intouchables, Chocolat en Demain tout commence (op Netflix) of de meer recente Netflix-hit Lupin. Allemaal acteerprestaties om U tegen te zeggen waarbij zowel een lach als een traan niet ver verwijderd zijn. Geef ons anderhalf uur van uw tijd, bekijk één van Sy’s films en u zal er geen spijt van hebben. Hier alvast de trailer van Demain tout commence om u van uw koudwatervrees af te helpen. Geniet ervan!

jonggivers
woensdag 10-02-2021
SNOEPJES VERKOOOOOOOOOP woensdag 10-02-2021 12:00 tot zondag 14-03-2021 23:59

Jippie, jeuj, lekker!

Moest het niet werken kan u ook altijd op deze link klikken.

PAS OP: de normale aleekes vinden jullie hier onder

kapoenen