Givers

Kennismaking vergadering zondag 22-09-2019 9:15 tot 12:00

Ewa jaaaa lieve givertjes. Goeie zomertj achter de rug? xxx

We leren elkaar wat beter kennen in criminal city antwerpen. Beetje criminaliteit bestrijden in de stad? Beste bondingsmoment als je het mij vraagt. Je echte vrienden leer je pas echt kennen in de streeta. Slangen overal ah mattie!!

Also we gaan dit jaar op buitenlands kamp btw. Brengen jullie tegen de vergadering van 6 oktober per groepje van 4 een powerpoint mee over het land waar jullie naartoe willen? Enkel serieuze voorstellen pls dus komt nie af me noord frankrijk, de lilse bergen, antarctica of shrek’s swamp. We geven hierover nog wel meer uitleg tijdens de vergadering. Doei

givers
Zieken tocht maatkes zondag 29-09-2019 9:15 tot 16:00

Kijk is aan, tocht. Dubbel zo lang op de scouts, dubbel zo veel plezier. Zoals een dubbel aflevering spongebob of avatar of ex on the beach ofzo. Het is vandaag een grote verrassing natuurlijk dus neem maar wat zwemkledij mee, een handdoek, boterhammekes, drinke, koekskes, een rietje en een vork. Ziezo, lekker met een vork en een rietje aan het zwembad zitte lol.

Nene jk, 2 lepels meenemen en uw zwemgerief. Ook 3 eurokes . Ook 4 peperbollen. En pakt uw veloke mee. Miep miep.

Dadakes

givers
Buitenlands kamp 2020 naar……. zondag 06-10-2019 9:15 tot 12:00

De Bahamas? Paaseilanden?? Engeland??? (als dat dan nog bestaat, heb ik mijn twijfels over)
Naaaah, het moet realistisch blijven he mannekes!

Hey yo, tegen deze vergadering hebben jullie per groepje zoveel mogelijk info gezocht over een land en een PowerPoint gemaakt.
Jullie zorgen ervoor dat die ppt tot in Aleydis geraakt (via USB, drive, Dropbox ofzo)
Wij hopen dat deze geen mega saaie gaan zijn zoals op school want het is de bedoeling dat jullie iedereen overtuigen waarom dit land de schoonste bergtoppen heeft, de heetste (niet vervuilde lol) stranden of het cheapste eten bijvoorbeeld.
We zijn erg benieuwd naar wat jullie hebben voorbereid en daarna zal het land gekozen worden naar waar we in juli 2020 op kamp gaan!!!
ALLEN KOMEN WANT IS DUS KEIBELANGRIJK

givers
Ouderavond dinsdag 08-10-2019 20:00 tot 21:00

Vandaag belangrijke ouderavond. We gaan wa de financiën bespreken van het kamp en dan de algemene zaken. Zie zeker dat jullie ouders hierop aanwezig zijn want tis vree belangrijk! Om 20.00 hrs zijn de ouders welkom in de bunker!

Tot dan!

givers
Shrekvergadering zondag 13-10-2019 9:15 tot 12:00

Shrek: “Oh donkey, ik heb alles wat ik wil in mijn leventje. Oorsmeerkaarsen, een moeras, blinde muizen en een pratende ezel als beste vriend, maar ik ontbreek toch nog altijd iets in mijn leventje.”

Donkey: “willieh shrek doe effe normaal dreirie, enigste da gij nodig hebt is gewoon goeie tinderchickie.”

Shrek: “Oh lieve donkey, jij weet toch op alles een wijze raad te geven. Laten we een partner voor me zoeken op tinder die ik een volle 100% kan respecteren!”

givers
Quiz OC zaterdag 19-10-2019 20:00 tot 23:00

Vandaag is het de quiz van het Oudercomité. Dat is een uitdagende maar haalbare quiz en JIJ kan je inschrijven! De link om je in te schrijven wordt nog meegegeven. Ook zullen er lekkere biertjes en snacks te verkrijgen zijn en is er uiteraard een prijs te winnen. Komen is de boodschap!

alle takkengiversjonggiverskapoenenpionierswelpen en kabouters
Peking express + Shrek de Weerwolf vrijdag 25-10-2019 19:30 tot zondag 27-10-2019 15:00

Elaba schattekes. ‘T is de leiding hier. Volg me zeker op tik tok! Ahja we gaan op weekend 25, 26 en 27 oktober. Volgens mij is het dan ook uurwisseling? Ale meer info volgt nog wel ze in de weekendbrief. Wordt mega leuk wow lit yeah fuckaduck. Horseshit

givers