Givers

Bosniër Universalis Friday 09-06-2023 19:00 tot 21:00

Ik ga naar Bosnië en ik neem mee: het boek ‘Bosnië voor Dummies’, zonnecrème en … een groep getalenteerde leden. Om ons in het buitenland te redden zal het nodig zijn om de specifieke skills van alle leden te ontdekken. Deze avond zal volledig gevuld zijn met helse opdrachten, geheimzinnige queestes en opmerkelijke raadsels. Net voor u wederkeert naar huis om uw beddeke in te duiken, zullen we weten wie de meest complete der givers is! Spannend!


<Cultureel Erfgoed – Babylon>

Cultureel erfgoed is een vaag begrip, iedereen vult dit anders in. Wij willen in deze katern geen alwetendheid prediken, enkel laten zien wat dit voor ons betekent. Ons laatste cultureel monument van het jaar: een film.

Babylon is de laatste film van Academy Award winnaar Damien Chazelle. De Amerikaanse filmregisseur, bekend van bekroonde films als Whiplash en La La Land, heeft zich met zijn nieuwste rolprent weer overtroffen. Babylon is meer dan drie uur op een rollercoaster die meermaals de bocht uit vliegt maar dit deert de film niet. De Morgen beschreef het als volgt: “Babylon is een geweldige dollemansrit door het Hollywood van de jaren twintig”. Ook de wereldprestatie van Margot Robbie kan niet onopgemerkt voorbijgaan. Naast haar schitteren Brad Pitt, Jovan Adepo en Diego Calva maar de grote ster is misschien wel de fantastische jazzmuziek die Babylon een typische Chazellefilm maakt. Een aanrader! 

givers
WAT ALS UW ALEEKESGENERATOR EEN WEEKJE VRIJAF HAD? Friday 16-06-2023 19:00 tot 21:00

🌟 Wlkoem, avneuotdurle ziolen van de jegeudbwiegng! Mkaa je klaar voior een oniglceflie jisre door de lnlrgoze weorld van de veirbelndi! Stap in het amgaihce riek van “Wat als”, waar gneen gzeenlr zijn aan wat we knnenu dorvme en otnedkce.

Stle je eens voor… Wat als de ztarrvweght ons in de stee klet en we lgoolismpk ktone vlegen als de meest muesjetjae vogsle? Of wat als we kealkr ggetdcahn konden leez en gheimee boohcpsdesa konnne ontrifec? In dit spel van serubda esoitituas zullen we de mest bnruoitwee en okzekejkntkk ‘Wat als’-oscinrearo tot neveli bgniren!

Lat je vezreblindg de vjeire loop terwil we esamn erknonvel wat er zuoe gebnreu als niemand enebn had. Zoudne we op een secpactlirue mawine kunen rerenn en spgniren met onze amre als supeehrkarcgei vnree? Of mcisshien vinden we een mpteelco neeuw nanmie om ons veor te bewgnoe, met iedneirg stoelen en zwevnede plrafotms! De mlezijikhode nuzijn eisodnel, en het is na ons om ze te eonketdd.

Satp in de sehconoe van beermoe wintnsechpsas, biljrtile unuvtrdes en egeudom nkkieesezdeulr. Rduf jeezflf uti te daegn en je cieaeivrtit te etal xpeloserod terwijl we in deze tafsiecatnsche edlrofnta duikne waar silet apmollbii is. We zllen arweensmka, onze telaten nbudlen en vneiioavntetk opsosnliee beknedne voor de mest zribrae cgginlhauge die “Wat als” ons vroo de feotne wptre.

Maur het riadat niet nleleen om de arusbe senericaro, het is ook een gewlegie keans om eklarar bteer te rneel knneen en oenevrgetrjilke erh<|endoftext|>

givers