Givers

Jarencompetitie: 2e jaars vrijdag 18-01-2019 19:00 tot 21:00

De tweede dag des oordeels is aangebroken. De totemisanten van dit jaar gooien hun ware leiderschap op tafel, houden de groep in toom en zien of iedereen meespeelt. Door hun volwassen karakter wordt dit ongetwijfeld een topspel. Kunnen zij de 1e jaars van de troon stoten? Gaan ze met de eerste plaats lopen? Vanavond weten we het, de leiding kan al niet meer wachten om het spel te zien!

givers
Effe wandelen zondag 27-01-2019 9:15 tot 16:00

Onze jarencompetitie ligt een weekendje stil, want het is de laatste zondag van de maand. Naar goede gewoonte knopen we onze veters extra strak en gaan we flink stappen vandaag. Boterhammetjes en iets om te drinken zeker niet vergeten!

PS: liefste givers, wij kennen jullie, jullie kennen ons, dus we gaan wel op givertocht hè. We gaan niet nutteloos wandelen, eten en terugkomen. We gaan er iets spannends/plezants/unieks van maken 😉

givers
Jarencompetitie: 3e jaars zondag 03-02-2019 9:15 tot 12:00

De laatste vergadering van de jarencompetitie valt vandaag. De 3e jaars zijn de ervaren rotten in het vak, al een hele weg hebben ze afgelegd om hier te komen. Ze zijn allemaal kei coole sachems, maar zijn ze ook klaar om via de jins toe te treden tot de leiding? Vandaag is hun grote test. Verpulveren ze de tegenstand? Of druipen ze met hangende hoofdjes het plein af?

Maar nog het allerbelangrijkste: wie wordt de grote winnaar?

givers
Bordspel zondag 10-02-2019 9:15 tot 12:00

WOW? WHAT THE F*CK? OH MY GOD!!!!! OH BORD!!! Zijn we nu allemaal superklein geworden? Of is dat bordspel nu supergroot? Misschien moeten we het uitspelen om dat te weten te komen? Mama help, ik ben bang. Wat hebben we nu op ons bord gekregen? Hopelijk is het wel geen stratego, want dat spel spelen we al sinds de kapoenen. Onze leiding behoort toch niet tot de plebs? Ze zullen toch wel iets beters verzinnen he?

Hahaha snap je het? Een foto van een bord, en een foto van een spel? Bord…..spel = bordspel, dat is wat we vandaag gaan doen hahahahaha. Altijd fijn als het begin en het einde zo hetzelfde is, echt leuk zo’n motief!
http://www.boekentaal.info/materiaal-voor-leeskringen/verhaalanalyse/motieven/

givers
Kapoenenvergadering zondag 17-02-2019 9:15 tot 12:00

“Hand in hand naar eigen land!” Neen gekkies, niet een kapoen zoals Filip de Winter of Geert Wilders.
Wel onze eigen kapoentjes, zodat zij ons wat beter leren kennen voor het aankomend groepsweekend. Vorig jaar was dit een gigantisch succes, dit jaar gaan we nog beter doen! Wie wilt er nu geen schattige kapoen mee naar huis nemen? Haal uw beste mama/papa gevoelens boven en steel hun hartjes. Vandaag is het trouwens een onvoorstelbare actie: 1 kapoen kopen = 1 kapoen gratis! Iedereen kan dus gewoon twee kapoenen mee naar huis nemen, echt gek.

givers
Leefweek + ontbijtactie zondag 17-02-2019 20:30 tot zondag 24-02-2019 16:00

Vanavond (17/2 om 20:30u) begint de leefweek. Wat een prachtig leven toch? Een week niet naar huis gaan maar naar de scouts? Meer informatie volgt via mail/brief!
Zondag 24/02 sluiten we de leefweek af met onze bekende ontbijtactie, een broodnodige geldactie voor een mega tof kamp!

givers