Givers

Givercafé Winter-Edition: Gibørbår Friday 03-02-2023 18:00 tot 23:00

De kortste én koudste maand van het jaar eren we met een gezellig wintercafeetje:  Gibørbår. We serveren hier lekkere drankjes, cola, ijsthee, zelfs Zeveraar, máár speciaal voor deze tijd van het jaar ook jenever! Jij mag hier uiteraard niet van drinken, kapoen, maar de mama en papa wel. Nodig dus het ganse gezin, heel de familie en ook al de vrienden uit!
Link Facebook-evenement: https://fb.me/e/4gAGoLdOY

Gelieve de Google Forms ten laatste tegen 31 januari in te vullen, de helft van de givers werkt van 18.00h tot 21.00h, de andere helft van 21.00h tot 0.00h. Daarna neemt de leiding het van jullie over. https://forms.gle/yi1oHr4SU6baJ8vK9

5 februari Sunday 05-02-2023 9:15 tot 12:00

Een ‘gewone’ zondagvergadering denkt U? Daar zijn wij nog niet zo zeker van.

Doorheen de geschiedenis is de 5e februari namelijk geen ‘normale’ dag.
Zo was de gehele rattenwereld namelijk in rouw op 5 februari 2015 door het overlijden van koning Rik Coppens, RIP (Voetballer bij den Beerschot voor de noobs).
De echte voetbalgeschiedenis van 5 februari werd echter geschreven in het jaar 1985 en 1992, toen een zekere Cristiano Ronaldo en een zekere Neymar geboren zijn.

Waarom wordt deze zondag nu eigenlijk speciaal? In Mexico staat deze dag bekend als ‘Dag van de Grondwet’. In ons triestig apenlandje is op deze dag in 1995 de dienstplicht afgeschaft. Wij gaan beide dagen herdenken vandaag:

Wij stellen de grondwetten op voor onze fantastische leefweek en de dienstplicht wordt voor één dag weer ingevoerd, wij gaan namelijk alles opbouwen voor een onvergetelijke zevendaagse!

Hoe meer zielen = hoe meer vreugd ?
Kom allen opdagen, liefste jeugd!

Leefweek-Netflix & Chill Sunday 05-02-2023 19:30 tot Sunday 12-02-2023 14:00

Hier zijn ze weer: ChatGPT en zijn baasje SchaPa.

Hey scouts,

Ben jij ook zo’n fan van Netflix en klaar om een hele week lang je favoriete series te bingen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We organiseren een “Netflix & Chill”-leefweek voor scoutsers van zondag tot zondag waarbij we ons helemaal storten op onze favoriete series en films op Netflix.

We hebben een uitgebreid programma voor jullie samengesteld met leuke activiteiten, zoals filmmarathons van de populairste series bij jongeren, zoals “Stranger Things”, “The Umbrella Academy” en “The Witcher”. Ook organiseren we filmquizzen, filmkaraoke en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils, dus zorg dat je erbij bent. Overdag gaan jullie gewoon naar school, maar s’avonds eten jullie op de scouts, doen jullie je huiswerk en doen we leuke Flixgerelateerde activiteiten.

Je hoeft je aan te melden, gewoon komen en meedoen is de boodschap! Meer informatie over het programma en wat je moet meenemen, volgt via de WhatsAppgroep. Dus hou die goed in de gaten.

Wij kijken al uit naar een geweldige week vol filmplezier met jullie. Tot dan!

Liefs CPT

Nu CPT twee kansen heeft gehad om een degelijk tekstje te schrijven, is het moment van de waarheid daar. Via onderstaande poll kan JIJ kiezen: nemen we ChatCPT aan of zetten we hem op straat? Sponnend…

*Poll*

giversOngecategoriseerd
Supermarktenweekend Friday 17-02-2023 19:00 tot Sunday 19-02-2023 15:00

Colruyt, Delhaize, Aldi, Lidl, Carrefour. Lang geleden leefden de vijf supermarkten in vrede samen, maar alles veranderde toen de Jumbo aanviel. Alleen de Givavatar, meester van alle vijf de supermarkten, kon ze stoppen, maar toen de wereld hem het meeste nodig had, verdween hij.

Al jaren lang leven de supermarkten vredig zij aan zij. Vandaag is de dag aangebroken dat wij voor eens en altijd bepalen wat nu de beste supermarkt is. Scoort de klantvriendelijkheid van de Delhaize hoger dan de woekerprijzen van de Colruyt? Zijn de schellekes hesp in de Aldi echt beter dan in de Carrefour? Dit weekend nemen we al deze winkels eens goed onder de loep!
Meer info volgt in de weekendbrief.

Geen vergadering, I’m very sorry… Sunday 26-02-2023 9:15 tot 12:00

Wat? Neen! Dat kan niet!
Geen vergadering?!?
Waarom datte? Vakantie?! Astamblieft!
Zal het gaan ja?!
Allee dan kijk ik nog een aflevering van FC De Kampioenen hè, mijn gedacht…

Om jullie toch niet in de kou te zetten: een vette schijf waar uw culturele geest zich aan kan verwarmen!

Geniet van de vakantie en tot volgende week!
Dikke kussen
De giverleiding