Givers

Out Of The Woods (Aleydis’ version) Sunday 10-03-2024 9:15 tot 12:00

Liefste givertjes,

Na twee maanden vrijdagsvergaderingen, tochten, geldacties en weekends zijn wij als leiding bang dat de echte scout in sommigen van jullie verdwenen is, daarom is het dus dringend tijd dat we nog eens een echt bosspel spelen. Een echte klassieke zondagvoormiddag dus! We kunnen ons voorstellen dat jullie door de titel eventjes verleid waren om jullie mooiste Eras Tour outfit aan te doen maar helaas, zorg er maar voor dat je niet je mooiste kleren aandoet (aka groene broek die goe kapot mag worden) en dat jullie goed uitgeslapen zijn, want we maken er een ultra scoutachtige voormiddag van. Spannend!

Afspraak om 9u30 op den Bunker!

Voor onze Swifties onder ons, gunnen we jullie nog eventjes een Taylor moment om de dag helemaal goed in te zetten xxx Nu hebben jullie er helemaal zin in toch?

Hmmm Good Soup Sunday 17-03-2024 10:00 tot 13:00

We weten allemaal dat een Royco soepje snel en handig is, maar ook de grootste bucht EVER. Hmm hoe zal ik het zeggen zoals de Pepsi variant van Coca Cola.

Zo’n Royco soepje is toch ook maar een poging tot een soepje met stukjes die op groentjes moeten lijken, als je heel veel fantasie gebruikt…Weet je echter wat 10000000000x beter, lekkerder en even snel en handig is: de verse soep van het oudercomité!!!

De jaarlijkse soepverkoop is er dus duidelijk weer! Niet alleen wil dit zeggen dat je een voormiddag lang jullie beste verkoopskills kunt bovenhalen maar ook een eventuele Reunion met jullie vriendjes die jullie op groepsweekend in de andere takken hebt gemaakt! Kunnen de kapoenen weer rond jullie hangen en terug besties worden!

Okee en waarschijnlijk is die trend al lang gepasseerd, maar ne goeie tiktok met ‘good soup’ als reclame moeten we dit jaar echt maken he! Tiktokkers onder ons, oefen maar alvast!

Duuusss kom jij mee verkopen??

Als je echt niet kan wachten, kan je alvast via deze link een soepje bestellen: https://www.oc7.be/de-soep/

ALERT: GIVERDAGEN Friday 22-03-2024 20:00 tot Sunday 24-03-2024 14:00

⚠️Voor derdejaars only ⚠️

Dit weekend is het giverdagen,

Voor extra bonden met de leiding en de andere scoutsen, schiet er ons maar één woord te binnen en dat is : GENIEEEETHHHENNN

Jullie worden op vrijdag 22 maart om 20u00 verwacht op Drieboomkensberg te Westmalle. Wij voorzien nog iets kleins maar het is de bedoeling dat je al gegeten hebt voor je mee op weekend komt. Zondagmiddag 24 maart mogen jullie om 14u00 beschikken.

Carpoolen wordt – zeker in deze tijden – sterk aangeraden 🙂

Meer info hebben jullie normaal reeds gekregen, goed verkleden is een must!

Voor de eerste en tweede jaars betekent dit dus een weekendje zonder scouts 🥲 en zien we graag volgende week graag verschijnen om met zen allen op weekend te vertrekken!

Slaap givertje slaap Sunday 07-04-2024 9:15 tot 12:00

De blaren zijn waarschijnlijk net aan het genezen van paasweekend, jullie rug is eindelijk niet meer stijf van het dragen van die zware rugzak en ondertussen zijn jullie al een weekje terug aan het genieten van het lekkere eten bij hotel mama. Die rust willen wij jullie graag nog eventjes gunnen, en onszelf eigenlijk ook wel! Daarom geen vergadering deze zondag en gewoon lekker uitslapen!

Verzorg die voetjes nog maar goed zodat jullie binnenkort weer helemaal fris op de vergaderingen kunnen staan zonder excuusjes!

Mis ons niet te hard he, dikke smakkerds

Giverleiding

Gene wekker vandaag! Sunday 14-04-2024 9:15 tot 12:00

aha jij was zeker benieuwd wat er deze week te doen was op de scouts? Helaas zullen we jou moeten teleurstellen want deze week is het gewoon nog vakantie en dat betekent nog een weekje tandjes bijten en wachten tot volgende week om naar je favoriete plek van Deurne te komen!

Deze zondag dus niet vroeg uit je bed en gewoon lekker uitslapen, want geen scouts deze week!

Kleine tips om deze nu wel sad zondag zonder scouts door te komen:

• Kijk One Day op Netflix (je gaat er geen spijt van hebben)
  • Blijkbaar is Avatar ook een aanrader om te kijken op Netflix?
  • Maak een cake, koekjes of doe eens zot en probeer eens een Carrot cake (oprecht wauw)
  • Is uw boekentas voor maandag al terug ingepakt? (sorry back to reality)
  • Maak een wandelingetje in het park met je homies of girlies
  • Ga naar de markt in het stad en proef lekkere dingetjes
  • Geniet van het zonnetje (hopelijk!!!) en lees een leuk boekje
  • Maak een nieuwe playlist (kunnen we die luisteren op leefweek!)
  • Leer iets nieuw (breien, skaten, koken, rappen…)