Pioniers

Het grote ladderspel Sunday 09-10-2022 9:15 tot 12:00

Heyo Pioniers
Maak jullie borst al maar nat want degene die de meeste keren op en af is gegaan wint. Nee hoor grapje, we gaan natuurlijk naar de top met dit spel. Haal jullie scouts mini-games al maar boven want je zult ze nodig hebben. 😉

Op het einde van de vergadering zien we jullie aan de top!🗻
Mogen de beste winnen en niet vergeten: meedoen is belangrijker dan winnen!!!

Sportvergadering Sunday 16-10-2022 9:15 tot 12:00

1,2,3,4… hop naar achter, hop naar voor. 1,2,3,4… even rust en dan weer door. Misschien kunnen jullie aan dit liedje al raden welke vergadering we vandaag voor jullie in petto hebben!

Ja, zeker: vandaag nog eens een heerlijke sportvergadering. Begin de dag dus maar met een stevig ontbijtje want je zal de energie nodig hebben op deze vroege zondagochtend.

Gooi de beentjes los, doe je mooiste sportoutfit aan en misschien kun je als opwarmertje al naar de scouts lopen?

Wij hebben alvast heel veel zin om samen met jullie te zweten!

Jullie pionierleiding

pioniers
Het grotegroepsweekend: stripfigurenfestival Friday 21-10-2022 19:00 tot Sunday 23-10-2022 16:00

Handen in de lucht voor Scouts Aleydis dames en heren! (net 77 jaar geworden, weet je nog) De overgang was een mooie start, jazeker, maar we moeten verder…

De tweede festiviteit van dit uitzonderlijke jaar: een erg groot groepsweekend!

Grote groep? Wie gaat er misschien allemaal mee dan?
*Jij
*Je mama en papa
*Je vriendjes en vriendinnetjes
*De mama’s en papa’s van je vriendjes en vriendinnetjes
*Je strenge leiders, maar ook de leidsters die graag een balletje trappen
*En nog een heleboel lieve mensen met een scouts💚tje

Oh jemig wat leuk! Haha ja, meer info in de weekendbrief en inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/sybUezrxa5BwcvR79
Inschrijven nog tot vrijdag 7 oktober.

giversjonggiverskapoenenpionierswelpen en kabouters
Geen vergadering Sunday 30-10-2022 9:15 tot 12:00

Haal jullie zakdoekjes al maar boven want deze week is het jammer genoeg geen vergadering 😭. Na het megaleuke groepsweekend van vorige week, geven we jullie dit weekend eens wat extra rust. Jullie kunnen vandaag wat langer dromen over de eerste leuke maand van het nieuwe scoutsjaar! Tot na de vakantie!
xxx