Jonggivers

Rap vergadering Sunday 05-02-2023 9:15 tot 12:00

Yow yow yow, hebben jullie er ooit al over nagedacht om mee te doen met “Rhythm + Flow”, wel dit is jullie kans. Tijdens deze vergadering gaan we testen wie van jullie de beste rapper is. De winnaar heeft kans om mee te doen met het beroemde Netflix-programma, Rhythm + Flow, en om samen met Cardi B de beste rap te maken. Dus begin al maar gekke bars op te zoeken!

Hieronder vinden jullie alvast een beetje inspiratie:

jonggivers
Duel vergadering Sunday 12-02-2023 9:15 tot 12:00

Het is bijna valentijn dan kunnen we elkaar weer onderdompelen in liefde, maar… wat gebeurd er als het blijkt dat er nog iemand verliefd is op jouw valentijn? Er zal om gevecht moeten worden. Dus haal je beste ridderharnas al maar boven want vandaag zullen we dueleren om het hart van jouw valentijn. 

jonggivers
Weekend !!! Friday 17-02-2023 19:00 tot Sunday 19-02-2023 16:00

Ben jij helemaal ready om van dit weekend het TOFSTE WEEKEND OOIT te maken??? Ja? Breng dan maar je beste humeur en je grootste glimlach mee!! Want wij vertrekken weer voor twee daagjes samen op weekend!

Meer informatie volgt nog :)) dus geen paniek! Wij begrijpen volledig het enthousiasme maar nog eventjes wachten en dan kunnen jullie weer jullie beste verkleedkleren bovenhalen en die zak beginnen maken!

jonggivers
Duodagen Thursday 24-02-2022 19:30 tot Sunday 26-02-2023 14:00

Yes tweedejaars het is eindelijk aan jullie! Dit weekend draait helemaal om jullie want jullie gaan samen met de oudste jonggivers van het district op weekend! Euumh jaaha hoe cool is dat???

Dat wil zeggen een weekendje vol plezier, lachen, nieuwe vriendschappen en eens alleen weg met jullie favooorieete leiding!

De rest van de uitleg krijgen jullie snel maar hou je niet in om eens te horen bij vriendjes of vriendinnetjes of zij ook gezellig meekomen. Zo niet, trek je mond dan maar eens open en neem ze allemaal mee!!

Ohja eerste jaars, voor jullie is het deze zondag geen vergadering, maar niet getreurd volgende week zijn wij gewoon allen terug samen!

tot snel xxx

jonggivers