Jonggivers

De Slimste Jonggiver ter WERELD vrijdag 18-01-2019 19:00 tot 21:00

Wie o wie wordt de Slimste Jonggiver ter Wereld? Één ding is zeker, het is niet Kylian Dupon. De reus uit het zuiden genaamd Kiki zit vandaag gewoon in de jury. Het is ook niet Thomas Verwimp, hij zal rondgaan met drankjes, maar geeft verder geen krimp. Is het dan misschien Wisse Wuyts? Als zijn IQ even impressionant is als zijn stemgeluid overleeft hij dit Quizje heelhuids. Anyway tot vrijdag!

jonggivers
Woudloperskeuken zondag 27-01-2019 9:15 tot 16:00

Spring op ulder velo’s en kom als de bliksem naar den Bunker, we hebben namelijk geen tijd te verliezen daar onze magen knorrende zijn! We fietsen naar een idyllisch plekje waar we ons eigen potje klaarmaken + verorberen. Spreek met zen tweeën of drieën af, zorg dat jullie een gasvuurtje, gamel, bestek, drinken én eten om klaar te maken hebben. Een eitje, pannenkoeken, kreeft, kalkoen, in die keuze zijn jullie volledig vrij! Het duurt tot 16u vandaag dus neem misschien ook een koekje, al dan niet van eigen deeg, mee.

jonggivers
Stratego zondag 03-02-2019 9:15 tot 12:00

Vandaag op het menu: een potje Stratego. Welke bom slaagt erin zichzelf te laten ontploffen in het gezicht van een nietsvermoedende Generaal? Welke Spion weet zichzelf slinks genoeg voort te bewegen door het bos, geduldig wachtend tot de Maarschalk in zijn vizier verschijnt? Welke dappere Sergeant dringt met gevaar voor eigen leven binnen in de vijandige burcht om de vlag te bemachtigen? We komen het den derde februari allemaal te weten!

jonggivers
Jachtseizoen zondag 10-02-2019 9:15 tot 12:00

Na ongezien succes op YouTube channel ‘StukTV’ konden wij niet achterblijven. Het is dan ook met enige trots dat wij u dit gloednieuwe spel voorstellen: Jachtseizoen. Voor zij die het concept niet kennen: vanonder staat een filmpje met het originele spel. Zij die over een mobieltje beschikken mogen dit meenemen naar de vergadering, zorg dat ie volledig opgeladen is! De rest leggen we zondag wel uit.

h

jonggivers
Dikkertjesvergadering zondag 17-02-2019 9:15 tot 12:00

Altijd al eens enorm dik willen zijn? Ja hé. Doe maar. Stop wat kussens onder je kledij, doe een extra broek aan, verzin maar wat! Zodra je dik en zacht genoeg bent kan je naar de scouts waggelen. We gaan allemaal spelletjes spelen die leuk zijn als je dik bent en niet goed kan bewegen dus het is echt wel leuker als je de code volgt oké thanks tot zondag love you

jonggivers
Duodagen vrijdag 22-02-2019 19:00 tot zondag 24-02-2019 13:00

Dit weekend vinden naar goede gewoonte de duodagen plaats voor de derdejaars. Hier krijgen jullie dra meer informatie over!

jonggivers