Jonggivers

Een klassieke start zondag 22-09-2019 9:15 tot 12:00

Hoewel we graag met een knaller aan het jaar zouden beginnen, hebben we als leidingsploeg besloten om niet meteen al onze pijlen te verschieten bij de start. Dat wil uiteraard NIET zeggen dat we ons niet gaan amuseren vandaag. Van jullie verwachten we niet al te veel, op jullie aanwezigheid en enthousiasme na. Laat de rest maar aan ons over. Groeten en tot straks.

jonggivers
Woutloperskeuken zondag 29-09-2019 9:15 tot 16:00

Vandaag gaan we op tocht en niet zomaar een tocht, maar Woutloperskeuken! Wat is hier de bedoeling van? We gaan met de fiets naar een plek waar we kunnen koken op vuurtjes. Enkele praktische zaken: Jullie zouden groepjes per 3 of 4 moeten maken waarmee jullie samen ingrediënten gaan kopen. Zorg ervoor dat je deze allemaal op zondag bij hebt. Met deze ingrediënten gaan jullie in de middag tijdens de tocht moeten koken. Je voorziet ook 1 of 2 gasvuurtjes en enkele gamellen voor je groepje waarop de heerlijke gerechtjes bereid kunnen worden. Wat voor gerechtjes jullie bereiden mogen jullie volledig zelf kiezen (pasta, eitje, poffertjes, pannenkoeken, ravioli uit blik…). Een fiets met bijhorende helm en fluohesje zijn zeker en vast nodig. Tot dan!

jonggivers
Het jachtseizoen is geopend zondag 06-10-2019 9:15 tot 12:00

Eerst en vooral mogen de tweedejaars hun gsm meenemen naar deze vergadering. Het wild is ontsnapt en die moeten we vandaag gaan vangen. Smeer jullie benen maar al in en doe jullie sportiefste schoenen aan.

jonggivers
Pannenkoekenslag zondag 13-10-2019 9:15 tot 16:00

Zoals gezegd op de eerste vergadering is het vandaag onze pannenkoekenslag. Dit houdt in dat we veel pannenkoeken gaan bakken en verkopen aan jullie lieve ouders en jullie vele vriendjes. De vergadering duurt uitzonderlijk langer want wij kunnen deze geldactie niet zonder jullie fantastische hulp tot een goed einde brengen. Liefst 1 eurootje meebrengen zodat jullie ’s middags een lekkere pannenkoek kunnen eten. Info volgt nog op de ouderavond. Liefs, jullie leiding xxx

jonggivers
Quiz OC zaterdag 19-10-2019 20:00 tot 23:00

Vandaag is het de quiz van het Oudercomité. Dat is een uitdagende maar haalbare quiz en JIJ kan je inschrijven! De link om je in te schrijven wordt nog meegegeven. Ook zullen er lekkere biertjes en snacks te verkrijgen zijn en is er uiteraard een prijs te winnen. Komen is de boodschap!

alle takkengiversjonggiverskapoenenpionierswelpen en kabouters
“Alternatieve sportvergadering” zondag 20-10-2019 9:15 tot 12:00

Tijdens deze vergadering zijn we de traditionele sporten zoals voetbal en basket beu en gaan we ons verdiepen in de alternatieve sportwereld. Enkele alternatieve sporten zijn kinball, Thoij Flowball, Bumball, Foamhockey… We gaan ze dus eens proberen en wieweet vind jij er wel je ding tussen!

jonggivers
Weekend vrijdag 25-10-2019 18:00 tot zondag 27-10-2019 16:00

JOEPIEEEEEE, we gaan met z’n allen op weekend. Verder informatie volgt nog, maar het gaat alvast een topeditie worden!!

jonggivers