Jonggivers

Blote voetentocht zondag 26-05-2019 9:15 tot 16:00

Speciaal daggeske vandaag, we verlaten Deurne en gaan op zoek naar onszelf. Wat heb je hiervoor nodig?
– Fiets
– Middagmaal
– Koekje
– Drankje
– 3 euro
– Één paar voeten
Dat moet volstaan. We blijven weg tot 16u dus geeft de mama nen dikke kus eh.

Cinema + lieve woordjesvergadering vrijdag 31-05-2019 19:00 tot 21:00

Kijkt al is rond op de Netflix en beslis welke film je graag zou willen zien, we kruipen namelijk weer achter het groot scherm vanavond. Verder mogen jullie ook lieve woordjes sturen naar de leiding (jonggivers@scoutsaleydis.be), die momenteel gebukt gaat onder de stress van een aankomende examenperiode 😅

Zeepverkoop deel II vrijdag 07-06-2019 19:00 tot 21:00

Wegens het grote succes van onze zeepactie eerder dit jaar, en omdat we best nog wel wat centjes kunnen gebruiken voor op kamp, organiseren we een tweede zeepverkoop! Ditmaal zullen we echter niet meer op straat verkopen, maar enkel via bestellingen werken. Ga nog eens langs bij familie, vrienden en buren en wijs ze op het belang van regelmatig handen te wassen!
Er verschijnt binnenkort nog een brief via mail met meer info.

Vetzakkenvergadering zondag 16-06-2019 9:15 tot 12:00

Ha nee, uw nieuwe patta’s zou ik vandaag niet aandoen. Uw communiehemdje lijkt me ook geen goed idee. Tenzij dat echt een afgrijselijk hemdje is natuurlijk, dan ben je verplicht om dat ding te laten volkladden met eieren, ketchup, modder, ajuinen, verf, etc. Vetzakkenvergadering dus. 16 juni. 9u15. @Bunker. Be there or be proper lol. Komen eh haha

Groepsvergadering zondag 23-06-2019 9:15 tot 16:00

Omdat het de laatste van het scoutsjaar is, trekken we er met de hele groep op uit! Meer info volgt nog. Ik kan je wel al zeggen dat het tot 16u zal duren en dat het erg prettig zal worden.