Jonggivers

Jachtseizoen DELUXE Sunday 30-01-2022 9:15 tot 16:00

Jaar na jaar won dit concept aan faam. Waar men twee jaar geleden slechts een luttele zondagochtend vrijmaakte voor dit gebeuren, scoorde de J.O.G.I.leiding (weet u nog) vorig jaar een homerun door de jachtvergadering tot 14.OO uur door te trekken. Dat zette ons aan het denken: waarom het volk niet gewoon geven wat ze willen? Brood (zelf meepakken deugenieten) en spelen! Een ultieme versie van het beruchte jachtseizoenspel, een hele tocht lang! Geloof me, beter wordt het niet meer.

Bij deze deluxe versie krijgt u extra speeltijd, nieuwe vervoersmiddelen en een jachtseizoen waardige prijs voor de winnaar! Ö (is een schattige smiley als je goed kijkt)

Onbekend met dit spel? Qucee – bekend van miljoenen hits als ‘alles omhoog’ en ‘lekker man’ – laat je zien hoe het (niet?) moet!

TOP OF FLOP? SECOND-YEARS TAKEOVER Sunday 06-02-2022 9:15 tot 12:00

TWEEDEJAAR? LEES HIER

Beste tweedejaar

Hopelijk ontdek je dit berichtje tijdig. Op 6 februari, tussen 9.30 uur tot 12.00 uur, zal jij samen met je leeftijdsgenootjes de rol van leiding op je moeten nemen tijdens de vergadering. Van start tot finish.
Je krijgt de kans om via ons spelmateriaal aan te vragen, doe dat via WhatsApp voor vrijdag 4 februari [21.00 uur, als je echt een deadline wil]!

Wees creatief, laat eens zien wat je kan.

Voor vragen -> ons niet bellen!

Succes!

Mvg

EERSTEJAAR? LEES HIER

Beste eerstejaar

Aanstaande zondag zullen de tweedejaars onze plek innemen en worden wij even jullie medeleden. Goed idee wat ons betreft, laten we het eens lekker uithangen ^^

Grts

TRICK-TOKCHALLENGE (nadruk op trick) Sunday 13-02-2022 9:15 tot 12:00

Wel wel, vandaag op jullie menu? Iets nieuws geinspireerd op iets ouds. 8 jaar geleden al kwamen onze voorgangers op de proppen met onderstaand videootje vol dolle truckjes met een bal. Vandaag vinden we dit concept heruit en voorzien we het van de nodige TikTokschwung.

De tweedejaars mogen hun gsm meenemen naar deze bijeenkomst. Wees gewaarschuwd: eigen potje breken = eigen potje betalen. Dit is een belangrijke dus even benadrukken: bij ons moet je geen centjes komen zoeken want die hebben we niet 🙂

Voor de kieskeurige jonggivertjes die alleen naar de vergadering komen als het echt de moeite lijkt: t’is oprecht de moeite vandaag! Hierzie 5 sterren: ⭐⭐⭐⭐⭐!

jonggivers
*EERSTEJAARS GESCHORST WEGENS AANHOUDEND WANGEDRAG, TWEEDEJAARS MOGEN MEE OP DUODAGEN* Friday 18-02-2022 18:00 tot Sunday 20-02-2022 16:00

Haha geclickdtbaitedt! Hoewel er iets van waarheid in bovenstaande titel zit, zijn onze jongste jonggivers niet echt gestraft natuurlijk. Dit weekend is het helaas #tweedejaarsonly, beslist van bovenaf srry. Zij gaan pret maken op het exclusieve Back To The Futureweekend, daar kregen ze reeds meer dan voldoende informatie over. De overblijvers, discriminatie op basis van leeftijd is dat strafbaar?, moeten nog een jaartje wachten om deel te nemen aan de duodagen.

Maak er een fijn weekend van!

Weekend in groepsverband Friday 25-02-2022 19:00 tot Sunday 27-02-2022 16:00

Even geduld, de weekendbrief verschijnt snel in je mailbox.

Teaser: