Jonggivers

Zeepverkoop zondag 31-03-2019 9:15 tot 16:00

We hebben nog wat geld nodig om iets leuks te doen op kamp. Na ons geslaagd zeepavontuur van enkele maanden geleden gaan we er nu ook echt munt uit slaan. Neem vandaag een middagmaaltje mee, want zeep maken daar krijgt ge honger van. Meer info hierover coming soon, stay tuned 😎

Techniekenweekend zaterdag 06-04-2019 10:00 tot dinsdag 09-04-2019 16:00

Ding dong techniekentijd 😬
Meer info in de brief.
Love you

GEEN vergadering II zondag 14-04-2019 9:15 tot 12:00

Wegens succes op de vorige GEEN vergadering: GEEN vergadering deel II. Het opzet blijft hetzelfde: kom vandaag NIET naar de scouts. Er zal namelijk helemaal niets te doen zijn. Reden: vakantie

GEEN vergadering III zondag 21-04-2019 9:15 tot 12:00

Al het goede komt in drieën
Boter, kaas, eieren
Pim, pam, pet
Geloof, hoop, liefde
Vader, Zoon, Heilige Geest
Aardbei, chocolade, vanille
GEEN vergadering, GEEN vergadering II, GEEN vergadering III

Vandaag dus wederom GEEN vergadering, de reden daarvoor kennen jullie onderhand wel: verlof. Veel plezier toegewenst op jullie vrije dag, kinderen!

De Nachtegaal zondag 28-04-2019 9:15 tot 16:00

In de volksvertellingen kondigt de nachtegaal de lente aan. Het is de vogel van mei, maar hij is eveneens en vooral het symbool van de liefde, die al eeuwenlang dichters en componisten heeft beziggehouden. Zo dus ook mezelf, componist der Aleekes.

Neem bokes, een koekske, een drankske, schoenen waar ge een stapke in kunt zetten én een nachtegaal mee. Die nachtegaal mag zelf gevangen of gekocht zijn. Hij mag ook getekend of denkbeeldig zijn. Als hij maar prachtig kan zingen. ’t Is tot 16u.