De Zomer is (B/Z)ooming

Lieve Gen Z’ers

Voor we deze vergadering introduceren, geven we jullie graag een kleine backgroundstory:

Gen Z’ers, Generatie Z of Zoomers zijn allemaal benamingen voor onze mooie generatie die gaat van 1997 tot 2012. Daar horen jullie gelukkig nog net bij! We kunnen dus met zekerheid zeggen dat het uiteindelijk nog goed met jullie gaat komen! Zoomers is een samenvoegsel van Boomers en Generatie Z en daarmee staan we blijkbaar gekend om onze actieve en levendige levensstijl. We zouden zomaar ‘zooming’ zijn.
Waarvoor we echter écht bekend staan, is ons vroeg gebruik van sociale media, apps en het internet waarmee we vanaf onze geboorte al reeds mee werden opgevoed.
Maar daar willen wij als leiding even snel een STOP tegen inroepen. Daar zijn we het jammer genoeg niet mee eens….

Hannah en Mila kunnen zich nog herinneren dat ze liever in kleurboeken zaten te kleuren dan een beautyblogger op Youtube te kijken en Wout greep zonder twijfel steeds naar zijn Barbiepoppen…

Wij vroegen ons daarom af waar het is misgelopen. Kunnen we spreken van een pre- en late-Zoomer? Die Zoomers die geen andere afleiding hebben dan hun gsm waar je eindeloos kan scrollen op TikTok, Instragam of elke dag nieuwe filters op Snap kan uitproberen?

Wij, pre-Zoomers, willen jullie daarom introduceren tot een nieuwe wereld, andere afleidingen en bezigheden waarvoor je allesbehalve je gsm nodig hebt, enkel een beetje zon en water. Klinkt dit je bekend in de oren?

Doe zeker kleren aan die nat mogen worden, want droog ga je niet thuiskomen.

Tot dan Gen Z’ers!

Een paar deuntjes om in de sfeer te geraken: