All I Want for Christmas Is You

Bijna alle vakjes van de adventskalender zijn geopend en bijna alle chocolade verorberd. Kerst is in het land! Maar voor u ons mag inwisselen met zatte nonkels en nattezoentantes, voor u scoutsvergaderingen mag inruilen voor ‘amai da’s weer veel te lang geleden’-familiefeesten, gaan we nog één keer in 2023 op schok. Voor de tweede- en derdejaars zal dit geen grote verrassing zijn, voor de eerstejaars hoogstwaarschijnlijk wel dus daarom huldigen we ons nog even in stilzwijgen. Wat we wel kunnen meegeven is dit: trek zeker een warme kersttrui en jas aan, neem een fiets met fietslichtjes mee én 4 euro voor deze zeer leuke activiteit!

Deze avondvergadering duurt uitzonderlijk van 18.30h tot 21.00h.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar!
Vierentwintig dikke kussen
Hannes, Hannah, Louis, Mila en Wout