De totstandkoming van de RodeDuveltjesbar (en taakverdeling)

Terwijl volledige eenheden van Aleydis zich vergrijpen aan (optioneel toe te voegen voor karakter: godbetert) een wandeling ontfermen wij ons – comme d’habitude – over de zaken die er echt toe doen. Het opbouwen der bar. Lees verder voor de taakverdeling…

Taakverdeling: (zoals eerder overeengekomen dus geen gemaar)
*Bob & Louis : uitgebreide analyse van het 4-2-3-1 systeem van Marokko (extra aandacht voor de leemte gecreรซerd door de afwezigheid van ene T. Tissoudali gevraagd)
*Febe: Kort technisch vraagstuk; klopt het dat onze tegenstander in principe voldoende heeft aan een gelijkspel? (Eventueel interessant om je even in de uitslagen van de laatste 12 WK’s te verdiepen?)
*Nellie: Kort buurtonderzoek naar de gemoederen. Hoe betrokken is Jan met de pet bij de wedstrijd?
*Aram (of bij afwezigheid voor Lars): uitdenken รฉn realiseren worstcasescenario (vanaf nu: WCS). Wat met de boze burgers bij een achterstand? (Budget 3,17 euro).

Via deze link moet je trouwens even laten weten of je komt, dat is belangrijk voor de hoeveelheid chipjes die we zullen aankopen… (‘Deze link’ = de link)

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆMEDEDELING VAN DUIVELS NUT:

Aansluitend op de ingekorte tochten – tot 13.45 uur – organiseren de #giversvande7 een RodeDuveltjesbar in Den Bunker. Dat doen we trouwens omdat Belgiรซ op het wereldkampioenschap foebal partij geeft aan de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Om 13.00 uur openen wij reeds onze (het thema ten spijt: groene) deuren, de bal wacht met rollen tot 14.00 uur zodat de jeugd tijdig aan het scherm gekluisterd kan zitten.

Inderdaad, graag tot dan!