Kamp Waes (techniekenweekend)

Geachte rekruten van Aleydis

Het moment waarop we lang hebben gewacht is eindelijk daar.

Na weken van intensieve training en voorbereiding staan we aan de vooravond van een nieuw avontuur. Dit weekend staat in het teken van het testen en verfijnen van jullie vaardigheden. Niet alleen zullen jullie survival skills op de proef worden gesteld, maar ook jullie teamspirit en doorzettingsvermogen zullen worden uitgedaagd.

Pak jullie rugzakken, stel jullie kompassen in en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur, want dit weekend belooft een ware vuurdoop te worden, waar jullie kennis zullen maken met nieuwe technieken en vaardigheden die jullie nóg sterker zullen maken als jonggiver.

Een knaller van een techniekenweekend dus als je het mij vraagt!

Meer info volgt in de weekendbrief.

Een stevige linker Jullie jogi-operators