(paas)bloemetjes buiten zetten

Na een briljante – toch volgens de givers van ‘22-’23 – editie afgelopen jaar staat uwer giverleiding voor de schier onmogelijke opdracht om van dit paaskamp een nog leukere ervaring te maken. Al een chance dat de groepsleiding jullie dit jaar met een waantastische giverploeg heeft opgezadeld die al voor hetere vuren heeft gestaan! Geen stress dus, dit wordt een kat in een bakkie! Voor de jongvolwassenen zonder paaskampervaring in de benen: tijdens deze vierdaagse trekken we erop uit naar bestemming X (zowel Vlaanderen als Wallonië is de laatste jaren aangedaan) met heel ons hebben en houden op onze frêle schouders meesleurend. We bewandelen bospaadjes, trotseren heuvels reikend tot de hemel, zoeken onderdak in aftandse schuren en koken ons eigen potje op een schraal gasvuurtje. Het avontuur van je leven staat voor de deur! Afspraak om 9.00h aan de trappen in het Centraal Station!

Belangrijk: Op vrijdagavond voor iedereen VERPLICHTE aanwezigheid tijdens de rugzakkencontrole! Afspraak om 20.00h in den Bunker met volgepakte rugzak.