Sugarpova 🍭

Zoals bij elke weldenkende zoetekauw staat ‘sugarpova’ ook bij u wekelijks op uw winkellijstje. Niet zo?! Vreemd, maar hier dan een ultra korte introductie tot het snoepgoed: In 2013 bracht voormalig tenniskampioene en nummer 1 van de wereld Maria Sjarapova haar eigen snoeplijn uit. Om het zeemzoet te houden, werd de naam van het snoepgoed een speling op de naam van de Russische en zo ontstond ‘Sugarpova’. De switch van tennis- naar kauwgomballen legde Sjarapova duidelijk geen windeieren. Tegenwoordig maakt het snoepjesbedrijf meer dan 20 miljoen dollar winst per jaar en heeft het een bedrijfswaarde van om en bij de 200 miljoen.

Ik zie u al denken: “Allemaal heel interessant, maar wahemmekik daar mee te maken?!” – Wel, voor de vergadering van vandaag combineren we het beste van tennis(ballen) en snoep! Aangezien jullie leiding op zaterdagavond de dansbenen losgooit tijdens Soirée Alé (@ouders koop zeker een ticket!) spreken we uitzonderlijk al op vrijdagavond af. Toeval of niet, maar op 19 april wordt Maria Sjarapova 37 jaar.
Zoete (hihi) wensen Maria! 🎂