Groepsnieuws januari – februari

Beste ouders, leden en sympathisanten van de 7, 

2024 is nog maar net gestart en de leidingsploeg van Aleydis vliegt er weer met volle goesting in! Dus bij deze alle informatie over wat we de komende 2 maanden voor jullie in petto hebben. 

Op zaterdag 6 januari zijn jullie allen uitgenodigd op onze nieuwjaarsreceptie die zal plaatsvinden op de Bunker (Tirinusstraat 26) vanaf 16u. Om jullie de volgende dag nog een tochtje naar de scouts te besparen, zal de vergadering ook die zaterdag doorgaan. De leden worden dus verwacht om 15u en zijn vanaf 17u ook vrij om een drankje of hapje te nuttigen, waarna de groepsleiding nog een korte speech geeft om het nieuwe jaar in te wijden. 

De week daarna loopt het scoutsjaar weer zijn gewone gangetje, maar aangezien veel leiding examens heeft, kunnen vergaderingen af en toe ook op vrijdagavondplaatsvinden. Voor de 3 jongste takken gaan die door van 18u30-20u30 en voor de 2 oudste takken van 19u-21u. Check het aleeke dus regelmatig! 

Dan zijn we reeds aangekomen bij het leukste weekend van het jaar: groepsweekend! Van 09/02 tot 11/02 zijn we met de hele bende op stap, wat vermoeiend maar o zo leuk is. De weekendbrief met alle informatie kan je in bijlage vinden. Gelieve ook zo snel mogelijk volgende google forms in te vullen, zodat wij een schatting kunnen maken van hoeveel leden er meekomen: groepsweekend

Daarna hebben de leden (en vooral de leiding 😉 ) een welverdiende krokusvakantie verdiend, waardoor er op 18/02 geen vergadering gepland is. 

Twee weken later mogen de tweedejaars jonggivers opnieuw op scoutsweekend: van 23/02-25/02 zijn zij uitgenodigd op Duodagen, net als alle andere tweedejaars jonggivers van het district. Verdere informatie daarover volgt nog! 

In datzelfde weekend organiseert het OC ook een klassiek Aleydis-evenement: de Kwis! Op zaterdagavond 24/02 nodigen we jullie uit op de Bunker om jullie hersenen eens goed te doen werken. Begin alvast te studeren, want de eerste plaats bemachtigen is een hele eer! Een Facebookevenement met meer informatie volgt nog! 

Ziezo, nu zijn jullie weer op de hoogte van de planning van de komende 2 maanden. Het wordt ongetwijfeld een fantastisch 2024; daar zorgt Aleydis wel voor! Hopelijk tot op de nieuwjaarsreceptie! 

Vriendelijke groetjes, 

de Groepsleiding