Italiaanse dagen

Beste film-lovers

Tegenwoordig zijn er een paar dingen die we in films kunnen verwachten: goede CGI, veel flitsen, geweldige geluidseffecten, knappe acteurs, …. Hoog tijd om nog eens terug te gaan naar een klassieke tekenfilm!

Lady en de Vagebond is een perfecte keuze voor een throwback avondje met het gezin! Niet enkel met je gezin, ook is het heel geschikt als rustige film voor een date! Niet enkel voor een date, ook voor de vriendengroep een excellente keuze! Kortom: deze film gaat bij elke gelegenheid!

Het verhaal van schattige hondjes die in lastige situaties terecht komen en daarna samen nog lang en gelukkig leven. Wie krijgt het daar nu geen warm hart van in deze koude dagen??? Deze film wordt soms wel de meest romantische Disney film genoemd en dat met een goede reden! De twee hondjes leren elkaar namelijk eerst heel goed kennen voor ze halsoverkop verliefd op elkaar worden.

De kers op de taart is uiteraard de alom bekende pasta scène! Wanneer je deze ziet begin je zelf al te dromen van zo’n mooie en romantische pasta-date!!

Al wordt deze romantiek goed afgewisseld met spannende scènes zoals wanneer de hondjes opgepakt worden…

Zeker de moeite waard om eens naar deze oude film te kijken!

Op zondag 18/11 zullen wij met de jogi’s de middagshift voor onze rekening nemen! De shiften lijst en exacte details hiervoor volgen spoedig.

Intensiteit: ⭐⭐⭐⭐

Spanning: ⭐⭐

Tactiek : ⭐⭐⭐

Plezier: ⭐⭐⭐⭐

Scoutsmoedig: ⭐⭐⭐⭐⭐