HERFSTBAR ALEYDIS: Autumn in Montreal

De bladeren vallen van de bomen af
Kan niet geloven dat dit de zomer was
Nog één keer naar buiten
Nog één keer ‘dr af

DOE MIJ MAAR EEN GIVERBAR ~ Goldband, 2023

De geruchten kloppen inderdaad, op vrijdag 24 november organiseren wij onze Herfstbar: Autumn in Montreal. Op ons Facebook-evenement kunnen de feestbeesten alles over onze giverbar lezen: https://fb.me/e/Ns4SY7KZ

Máár wisten jullie ook dat deze hit van Goldband geschreven werd op hun rondreis door Canada? Jajaaa, in Montreal staken onze muzikale Noorderburen, na een biertje of twee, de koppen (mullets incluis) bijeen en schreven bovenstaande wereldhit. Als een ode aan het land houden wij onze herfstbar in O Canada-theme! Gelieve dan ook allemaal in het rood-wit gekleed te komen, maar ook extra toevoegingen genre ijshockeystick, maple syrup of elandenhoofd zijn toegelaten.

Iedereen wordt verwacht aan den Bunker om 18.00h en heeft reeds een avondmaal naar binnen gespeeld. De eerstejaars werken zich tot omstreeks 22.00h uit de naad, de tweedejaars hebben een shift tot 23.00h en de derdejaars ten slotte tot 0.00h. Daarna nemen wij het eigenhandig van jullie over.