Uit de comfortzone…

Dag allerliefste pioniers!!!

Vandaag hebben wij ( jullie leiding duh ) beslist om onze grenzen te verleggen en het ‘pionier zijn’ een hele nieuwe invulling te geven. In de plaats van jullie te zien als ‘net geen welpen’ hebben wij beslist om jullie te zien als ‘proto-jonggivers’. En ja ja we zien jullie al fronsen achter jullie tablet: “Wat is die leiding toch weer allemaal aan het zeggen??” 🙄🙄 Dus om het simpel te zeggen: Vandaag gaan wij de uitdaging aan en nemen wij jullie mee op………………….🥁🥁🥁🥁🥁🥁 FIETSTOCHT!!!!!

Niet panikeren!!! We weten dat dit een beetje eng klinkt maar we verzekeren jullie dat we met genoeg leiding aanwezig gaan zijn om dit allemaal in goede banen te leiden. Wij vragen jullie ook om een fietshelm en fluohesje mee te nemen zodat jullie zeker veilig zijn. Voor de rest neem je natuurlijk ook alle basic tocht benodigdheden mee zoals een gevulde brooddoos, een snackje en VEEL WATER ( want jullie hebben altijd dorst).

Als allerlaatste willen wij jullie nog een kleine tip geven over de locatie, maar je moet hem zelf maar ontcijferen. Puzzelen maar!!

Dikke kussen van de Pio-leiding XXX