WOKE OR WACK

⚠️Belangrijk bericht aan alle pioniers⚠️

Er is  een nieuwe pandemie uitgebroken: die van de cancelcultuur. Om jullie te wapenen tegen deze uiterst vernederende pandemie hebben wij Woke-Coach-Kobe uitgenodigd om jullie de wokeste tak van heel Aleydis te maken. Hij gaat jullie leren hoe je grote schandalen moet ontwijken, hoe je behendig twittert en hoe je de schuld in andermans schoenen kunt schuiven. Als allerbelangrijkste leert hij jullie ook een laatste redmiddel in geval van nood: de apology video.

Na deze opleiding zal Woke-Coach-Kobe samen met zijn assistenten bepalen wie WOKE is geworden, maar ook wie WACK is gebleven. Wordt dus niet zoals J.K. Rowling, Gert Verhulst of de oude F.C. De Kampioenen afleveringen, doe beter!

Tot dan!

Wakkere groetjes van de pionierleiding