Zwemtocht

*kapoenen zingen* HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY LIEFSTE FLOREEEEE! HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

Verjaardagsversiering, Kinderen Gelukkige Verjaardag Decoraties,  Wimpelslinger, Bloempluimen, Regenboogslinger, Ballonnen.  Verjaardagsfeestje Deco Meisjes en Jongens : Amazon.nl: Speelgoed & spellen

Jawel jawel jawel! Onze aller liefste, beste, gekste Flore wordt vandaag *trommelgeroffel* 18 jaar!!! Deze verjaardag wilt ze super hard vieren met haar lieve kapoenen dus we gaan op TOCHT!!!! Maar omdat ze jarig is gaan we iets speciaals doen, naast lekkere boterhammekes eten samen in de middag gaan we ook ZWEMMEN!!! Neem allemaal een rugzakje mee met daarin: een koekje, stukske fruit, boterhammen, een gevulde drinkenbus, BADPAK, BIKINI OF EEN AANSLUITENDE ZWEMBROEK ( voor de jongens), een handdoek, VERPLICHTE(!!!) ZWEMBANDJES, 5 euro en een zelfgemaakt cadeautje voor de jarige Flore! Spetter, spieter, spater, tot zondag in het water!