Just Dance

Beste dansers van Aleydis,

We hebben bijna het einde van onze wII competitie bereikt, eerder zagen we al racecars voorbijvliegen aan ongelooflijke snelheid, sportieve kuiten die naar boven kwamen bij een potje baseball en zweetdruppeltjes op jullie haarlijn door de moeilijke vragen van de qwIIz.

Vandaag gaan we voor niets minder, de strijd is niet gestreden zonder een goede oude dance battle. 

Hadden jullie graag al eens in de huid van One Direction gekropen, of kiezen jullie er toch voor om Selena Gomez te verslaan in een zangwedstrijd? Vandaag gaan alle remmen los op de bunker van Aleydis.

Dus beste dansers, trek jullie lievelings schoentjes maar al aan, drink een glaasje olijfolie om de stem op te warmen, en bereid jullie voor op de Just Dance competitie van jullie leven.

De bekroning tot WII-kampioen is nabij!

Tot snel xx