GELE BLOKKEN LANGS DE MACADAM

Ons kent ons gebruiken wij allemaal veelvuldig, maar voorlopig kent ons ons nog niet zo goed, begrijpt u? Daarom worden wij tijdens de eerste vergadering meteen de wei in gestuurd voor een volledige dag, tocht m.a.w. Wat we vandaag gaan doen blijft uiteraard – curieuzeneuzemostardpot – een ver(r)assing (hint of niet-hint doorstreep zelf naar believen) voor u en ook een klein beetje voor ons! Wij hebben er alvast tamelijk veel goesting in, jullie blijven hopelijk niet achter met zure (ho)oprispingen. Om het u de eerste vergadering niet al te moeilijk te maken, hebben we een aardige waslijst aan neem-ik-mee’ers opgesteld:

  • Perfect uniform
  • Kledij die vuil mag worden
  • Rugzakje
  • Middaghap
  • Flesje water
  • Tussendoortje
  • Fiets (in gangbare staat) met fietsslot
  • 2 euro (NIET VERGETEN)