The earth is Flat & Birds aren’t real (echt waar!!)

Beste jonggivers,

Alles wat u ooit hebt geleerd over de curve van de aarde is een leugen. Hebt u ooit al eens op een hoge toren gestaan en naar de horizon gekeken? Hebt u toen gezien dat de aarde rond was?! #sus Ik dacht het niet. Wij, de jonggiverleiding, willen de leugens van de overheid deze vergadering aan het licht brengen. Wij stellen de belangrijke vragen! #staywoke 

Verder vragen we ons ook af of je ooit al ergens bent geweest waar geen enkele vogel is? Wat als ze niet zomaar onschuldige dieren zijn, maar spionnen van de overheid? Volgens onze lokale wetenschapper Kai zijn vogels mogelijk robots voor de overheid, ontworpen om ons constant in de gaten te houden… De overheid zou deze mechanische “vogels” hebben geplaatst om onze bewegingen te volgen, gesprekken af te luisteren, en mogelijk zelfs onze illegale activiteiten vast te leggen. Het lijkt bijna alsof er geen plek meer is die vrij is van hun aanwezigheid. Elk park, elke stad, en elk plattelandsgebied wordt bewaakt door deze vermeende ‘spionnen’. Hun plan is deze alomtegenwoordige ‘vogels’ te gebruiken zodat geen hoek van de wereld meer onbewaakt blijft!

Waarom accepteren wij zomaar dat de overheid, de media, de scholen, de wetenschap, luchtvaartmaatschappijen ons vertellen dat de aarde rond is en dat vogels echt zijn?! #sheeple 🐑 Volgens ons spelen zij allemaal onder hetzelfde hoedje. We gaan dit dus zelf eens onderzoeken. Dit nobele doel vereist jullie hulp. Wij verwachten jullie dus in grote getale om ons wetenschappelijk experiment tot een goed einde te brengen, en de tirannie van de theorie te beëindigen! Leve de empirie! Waarnemingen for the win! 

Tot zondag