real or cake???

Beste masterchefs van Aleydis 👨‍🍳

Zet jullie klaar, want deze vergadering wordt er een om van te smullen! 🤪Het thema van vandaag is namelijk “Real or Cake!”

Voor de coolkids die altijd op de hoogte zijn van de allernieuwste trends is deze misschien ondertussen al wat passé, maar aangezien de real-or-cake-trend zo geboomd heeft de voorbije maanden, en er zelfs een Netflix serie van werd gemaakt, konden we deze ook zeker niet laten ontbreken!

Voor de andere cookids die de voorbije maanden aan een social media detox periode deden, of deze fameuze trend op een andere onverklaarbare wijze toch gemist zouden hebben, geen paniek want het concept is zeer simpel. Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat niets meer is wat het lijkt. Een doodgewone scoutsdas? Nee hoor, hij is gemaakt van cake, wie had dat nou durven denken!!

Nu we het concept helder hebben, leek het ons natuurlijk super fijn om deze uber-viral trend gewoon zelf eens uit te testen, jippie! Om jullie verbazingwekkende cakes zo realistisch mogelijk te kunnen maken, vragen we wel een muntstukje van €2 mee te nemen. (Chocolade of cake telt niet!!)

Tot snel zoetjes xx 🍰