Hasselt is een hoax !!

Denk eens even na, hebben jullie überhaupt ooit al gehoord van “Hasselt”, laat staan dat jullie daar al eens geweest zijn? “Hasselt” zou zogezegd de “hoofdstad” van “Limburg” moeten zijn, maar wij callen BULLSHIT.

We verdenken de Limburgers ervan de stad te hebben uitgevonden om in competitie te gaan met ons oh zo mooie Antwerpen. (Alsof dat ooit zou lukken *eyeroll*.) Ze zijn gewoon jaloers en hebben à la Wanda Maximoff in Wandavision een hoax gecreëerd, genaamd Hasselt. (Alsof niet iedereen weet dat Limburg enkel uit parking en Bokrijk bestaat *double eyeroll*.)

Ze zeggen dat Hasselt “gezellig” is, maar eerlijk, wie gaat er nu vrijwillig naar een plek die klinkt alsof het in de Middeleeuwen is blijven hangen? Kom op, mensen, dit is gewoon dé grootste scam van België. Limburgers hebben veel te veel tijd en een goei Google Maps-trucje uitgehaald.

Dus lieve speurders, vandaag gaan wij voor eens en altijd bewijzen dat: 1. De Limburgers dikke leugenaars zijn en 2. Wij de allerbeste stad van heel België en omstreken hebben. Smeer de beentjes dus maar goed in, want wij vertrekken vandaag richting “Hasselt.” 🙄Spoiler alert: we gaan waarschijnlijk een groot, leeg veld vinden, met hier en daar een koe. En misschien een verdwaalde Limburger die interessant aan’t doen is.

Tot dan complotdenkers!!