Fruitlekkernijen Fondsenwerving

Beste pioniertjes,

Stel je voor dat je een stuk speelgoed koopt voor 10 euro. Dat is best al duur, maar je hebt het geld, dus koop je het. Een paar jaar later zie je hetzelfde stuk speelgoed liggen in de winkel, maar nu kost het 15 euro. Dat betekent dat de prijs van exact hetzelfde product is gestegen. Dit wordt inflatie genoemd.

Ook wij, de onschuldige pioniertjes, zijn slachtoffer geworden. Maar wij blijven niet bij de pakken zitten! We hebben samen met onze goede vrienden van de jonggivers een partnerschap gesloten en gaan samen fruit verkopen!

Ons fruit is afkomstig van de beste Europese leveranciers en zal de dag zelf vers geleverd worden. We hebben een breed assortiment aan heerlijk fruit waar zelfs de puurste carnivoor (vraag maar aan mama of papa wat dit is) geen nee tegen kan zeggen.

Door mee te doen aan deze geldactie help je niet alleen om geld in te zamelen voor het kamp, maar je leert ook de jonggivers beter kennen (win-winsituatie). Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en samen iets positiefs te doen voor onze scouts!

Tot dan, maatjes!!