DOOLHOF: RONDE TWEE

Dag lieve pioniers aka bangeriken

Aangezien onze vorige vergadering in het doolhof zo’n succes was, hebben wij besloten dat het tijd is voor: DE TWEEDE RONDEEE. Deze keer is het spannender, uitdagender en hou u vast… griezeliger! Want: HET IS VRIJDAG DE 13DE!

Dus pas maar op want achter LETTERLIJK elk hoekje kan er onheil schuilen. (Letterlijk, hihi snapje want het is een een doolhof.šŸ˜‚) Neem dus maar een zaklamp mee om de spoken en andere griezels mee af te schrikken en vergeet zeker geen fluohesje want stel een van die griezels neemt jullie mee, dan kan de leiding jullie sneller terug vinden en redden.

Kusjes van jullie dappere leiding XXXX

PS: Laat om extra ongeluk te voorkomen je zwarte kat maar thuis en vermijd alle ladders!

PPS: Hieronder alvast het plannetje voor de strevers die de weg al vanbuiten willen leren. šŸ˜˜