KATAPULT_________________________VERGADERING

Kabouter Klus, Mario, Fix-It Felix, Kai, Phineas en Ferb, … Wil je in dit lijstje van ‘s werelds bekendste handige harry’s thuishoren dan moet je zeker naar deze vergadering komen. We gaan namelijk technieken leren en deze in de praktijk omzetten om zo lijpe shit te bouwen. Het einddoel: katapulten om elkaar mee te bekampen. Spannend!

<Culturele Opvoeding – Shore by Fleet Foxes>

Eén der stappen richting volwassenheid is culturele opvoeding. Voor velen onder onze trouwe lezers is dit onbekend terrein. Geen paniek, wij bieden u een snelcursus Cultuur voor Dummies aan in deze rubriek. Voor les 9 muziek van oorstrelende kwaliteit.

Shore is het vierde album van de Amerikaanse muziekband Fleet Foxes. De harmonische pop-barokmuziek die zo kenmerkende is voor de folkband rond Robin Pecknold komt op deze langspeler helemaal tot uiting. De nummers op deze plaat zijn warm, melancholisch en baden in een herfstsfeer. Van het frisse ‘Can I Believe You’ tot het prachtige ‘Sunblind’, elk liedje van dit album is een op zichzelf staand pareltje. Geniet van dit prachtig hoorspel van minuut 1 tot 55, het is de moeite!