Groepsnieuws januari – februari

Allerliefste leden, ouders en sympathisanten van de 7

Hopelijk zijn jullie al bekomen van een, ongetwijfeld, zalige kerst want 2020 komt eraan. We wensen iedereen een sprankelend, zalig en scoutmoedig jaar toe. Een jaar vol scoutsavonturen en nieuwe uitdagingen! Aangezien wij graag samen het nieuwe jaar inzetten nodigen wij jullie uit op 5 januari in den bunker om te klinken op het nieuwe jaar (vanaf 11.30u). De leden hebben die dag gewoon vergadering en sluiten dan later aan na de vergadering om 12u. Wanneer we dan het nieuwe jaar feestelijk ingezet hebben, volgen er weer twee maanden vol leuke activiteiten. 

Wij danken de gezusters Fimmers voor het oprichten van de tofste scouts in Deurne en omstreken!

Het eerste waar we even jullie aandacht op willen vestigen is de worstenbrood en appelbollen verkoop van de welpen en kabouters. Op Verloren Maandag kan je op de scouts (mits op voorhand besteld) appelbollen en worstenbrood verkrijgen om die dan gezellig samen thuis op te eten. En dat allemaal ten voordele van de welka’s! Heb je nog niet kunnen bestellen? Dan kan dat tot 2 januari via deze link: https://scoutsaleydis.be/wordpress/worstenbroden-appelbollen-verkoop/

Het afhalen kan ofwel op zondag 12 januari tussen 12u en 13u ofwel op maandag 13 januari vanaf 15.30u tot 19.00u. 

Verder zal je merken dat er in januari geregeld vergaderingen op vrijdag doorgaan. Dat komt omdat onze leiding examens hebben en daarvoor hard moeten studeren. Check dus altijd goed het Aleeke zodat je niet op zondag voor een gesloten poort staat ;-).  Ook de tocht in januari verplaatsen we door de examens. Uitzonderlijk is het dus gewoon vergadering van 9.15u – 12u op zondag 26 januari, en is het tocht van 9.15u – 16u op zondag 2 februari.

Op 16 februari gaan wij weer overheerlijke soep, door het OC gemaakt, verkopen in Deurne (let op deze vergadering gaat door van 10u tot 13u). Zorg er dus zeker voor dat je thuis bent of op voorhand besteld bij het OC. Verdere info voor de soepverkoop volgt nog en zal spoedig in uw mailbox verschijnen door het oudercomité.  

Een week later, 21 – 22 en 23 februari gaan wij op groepsweekend! Dan trekken we er nog eens op uit om met z’n alle de bloemetjes buiten te zetten. Jullie krijgen nog een weekendbrief met meer info, maar we kunnen alvast zeggen dat het weer een topeditie wordt en dat je ook dit jaar je beste scoutsskills naar boven zal moeten halen!

Tot slot: hoewel de Warmste week voorbij is en deze zeer veel centjes (jippie!) heeft opgebracht voor alle goede doelen willen wij toch nog graag meedelen dat er nog steeds vlammetjes bij ons te krijgen zijn. Mocht je er toch nog graag eentje op je hemd naaien, dan kan dat voor 3 euro/stuk bij de groepsleiding!

Voila, dat was het voor deze twee maanden. We hopen jullie allemaal veel te zien en er samen een top jaar van te maken! 

Vrolijke feestgroeten

de groepsleiding