Groepsnieuws

 Ps. wist je dat…

… de mannelijke leiding van Aleydis een voetbalploeg heeft opgericht? Zij hebben hun ploeg vernoemd naar hun stamcafé Ter Rivieren. Fc Terri heeft meerdere keren bewezen dat zij naast leiding zijn ook super voetballers zijn, want ze zitten al vanaf het begin in de top 3 van de competitie. De vrouwelijke leiding is natuurlijk super fier en zij staan dan ook week na week naast de zijlijn om de jongens naar nummer 1 te roepen, juichen, brullen,… 

… groepsleiding Matthias ambulancier is geworden? In zijn fluo gele pakje staat hij klaar om al jullie levens te redden! 

… onze eetslag de Italiaanse Dagen echt een succes was? Dankzij jullie hebben we weer wat centjes verdiend om de bouw van onze lokalen af te betalen! 

… er dit jaar voor het eerst sprake was van de pioniers? Zij werden in indianenstammen verdeeld en hebben al meerdere keren bewezen dat ze een top tak zijn!

… de materiaalmeesters op de Overgang een geweldige act hebben gedaan? Niemand kon er over zwijgen en daarom herinneren wij u daar graag nog even aan! Check het filmpje hieronder!!